Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Stížnost na hluk u sousedů

Zdravím, chtěla bych se poradit ohledně stížností na sousedy, kteří bydlí nademnou. Mají 12 vnoučat a ty jsou neustále u nich, protože je hlídají a dělají celý den od rána do večera strašný rachot a dupou jako sloni. Domovnice o nich ví, že dělají rachot i na chodbě a několikrát na ně byla zvonit s tím, že jsem si stěžovala na rachot a oni prostě nic, začnou dupat a mlátit se vším naschvál. Dnešním dnem mi došla trpělivost,protože dělám 3směnný provoz a abysolutně se nemůžu vyspat např. po noční nebo před noční. Člověk nemá klid na odpočinek a aby se dalo v klidu podívat na film v TV? Tak na tohle můžu zapomenout. Děcka lítají z pokoje do pokoje,neustále s něčím bouchají,mlátí se, řvou. Když už si myslím, že bude klid tak začnou majitelé se hádat, protože si potrpí na pití,takže většinou když dojdou z hospody začnou hádky. Už jsem uplně nešťastná, že jsem byt koupila, protože tohle jsem nevěděla. Pomůže mi stížnost na družstvu nebo si myslíte, že s tím nepůjde nic udělat? Děkuji

Jsou zobrazeny jen nové příspěvky. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Jenže děti tady jsou na návštěvě nebydlí tady takže je mi to už jedno at jim to klidně družtvo zakáž…
Moniseeek 19.12.2015 21:22
Moniseeek
A co bude družstvo dělat, když ten zákaz nebudou respektovat? Odpovím ti - nic. Je to fakt na hovno,… nový
Prasak 20.12.2015 00:17
Prasak
Navíc se může stát, že stěžovatel nakonec bude za rasistu. A kromě kraválu se bude muset pak vypořád… nový
L-Core 21.12.2015 06:52
L-Core
watch pusti na plné určite im to zahreje na srdiečku :D nový
kingdomcome1 21.12.2015 16:36
kingdomcome1
Naládovat youtube playlist, pořádně to osolit a jít pryč z bytu https://youtu.be/_kprGFPCd_E?t=1139… poslední
icepower32 22.12.2015 23:36
icepower32

A co bude družstvo dělat, když ten zákaz nebudou respektovat? Odpovím ti - nic. Je to fakt na hovno, když máš blbýho souseda, tak naše zákony jsou prakticky bezzubý. Kuřáci, dupači, ožralci, pubescenti s hlasitou hudbou... můžeš si stěžovat kde chceš, v noci klidně poslat policajty, ale pokud dotyční sami nechtějí změnit svůj přístup k sousedům, nezbývá než trpět.

Navíc se může stát, že stěžovatel nakonec bude za rasistu. A kromě kraválu se bude muset pak vypořádat i s posprejovanými dveřmi od bytu, hromádkou fekálií na rohožce, případně rozbitou hubou.

Hlavně, že máme tu demokracii, která ale platí tak nějak pro každého jinak.

--
Manželka byla kdysi na výměnném táboře v NDR. Organizovalo to místní JZD, které mělo družbu s nějakým německým LPG. Bydleli normálně u lidí.
V paměti jí utkvěly dvě věci:
1) spousta čápů v oné vesnici
2) kontrola dodržování nočního klidu. To fungovalo tak, že normálně po desáté večer chodil po dědině policajt (možná více?) a když se odněkud linuly zvuky - třeba hlasitěji hrající TV - už hrozil klepáním pendreku na okno.

Zpět do debat Přispět do debaty Nahoru