Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Jděte do (_!_) soudruzi kurýři.

Tak nám měli včera do 14 hodin soudruzi kurýři něco doručit. Tvrdnul jsem kvůli tomu doma celý den a ještě to nemám. Tak budu tvrdnout doma i dnes, doufám že už to stihnou.
Nemyslím, že by to byla vina jen kurýra, ale soudruzi magoři eee manageři z té firmy by si měli rozmyslet, zda je reálné převzít zásilku a potvrdit dobu doručení a pokud ne, mají zakázku odmítnout.
Může být, že někdy VÝJIMEČNĚ nelze zakázku doručit - ono nelze naplánovat, kdy a kde bude dopravní zácpa (ale podle mých zkušeností je spíš výjimečné, když kurýr něco doveze v dohodnutém termínu:-( tak Pan Kurýr snad má mobil a může se příjemci omluvit, že to holt ten den nestihne.

Letos mne (příjemně) překvapila Česká Pošta, ze středních Čech jsem posílal manželce do lázní v Hodoníně balík s věcmi co si zapomněla doma. Jeden den jsem to dával na poštu, druhý den mi manželka volala, že má balík na pokoji:-)

Pokud si budu objednávat něco v ešopu a ešop nebude mít mezi možnostmi doručení poštovní dobírku, tak bude mít smolíka, přijde o zakázku.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat