Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Reálné dopady tzv. migační krize

Ono to nakonec vypadá, že zprávy "toho komerčního bulváru" budou objektivnější, než veřejnoprávní TV, u které i pod záminkou zachování nezávislosti platíme výpalné....

Ono to tak nevypada, ono to tak je, ale plati to zejmena u Primy. CT sama priznala, ze vysila na Bruselske befely (tusim nekdo z RRTV - dohledatelne nekde po netu).

Nevim, jesti jsi videl tohle video https://goo.gl/up0lhl. Je to to same, co je na tvem odkazu z Primy, ale je bez titulku s zivym prekladem.

Je obrovsky stesti, ze tam byl clovek, co tohle natacel, ty tzv. amaterske zabery, protoze jinak bysme byli opet krmeni propagandou, ze to byl falesny prekladatel (ale premyslim odkud, nevitacum krestani nevadili), ze babicka mela zlomene nohy a prerazene ruce a proto potrebovala vytah. Co uz pan exreditel skoly ale zapomnel rict je fakt, ze si ze sveho platu, ktery uzivi 5 ceskych rodin, mohl nasetrit a muze si tady za vlastni pronajmout byt treba s 5 vytahy anebo se sebrat a jet zpet, ale za svoje.

Jinak je jasne, ze tato neziskovka, ktera ze sebe udelala cestovku pro prominenty z Iraku je tunel. Pokud me pamet neklame, tak nadacni fond Generace 21, je ta organizace, o ktere psal politruk Novotny Sobotkovi v hacknutych emailech a tohle jsou prave ti Iracti krestane, ktere melo CR nechat legalne primigrovat. Takze se to vse jen potvrzuje.

Docela se priznam, ze jsem od "krestanu" tohle necekal. Prvne potrebuji bydlet se svoji 17 clenou rodinou a to v poradnem dome, aby se tam vesli a teprve pak mohou jit pracovat, protoze bez poradneho bydleni, jak se pan exreditel zminil, neni pomysleni na praci. Takze ono jak je videt je porad rozdil irackej krestan z arabske kultury a ateistickej Cech, kterymu multykurvy z rad vitacu a neziskovek rikaji xenofob, nacek a rasysta a fasoun.

Kdo je fasoun, je snad vsem, s IQ nad 20 jasny. Jsou to slunycta a multykundy z "neziskovek", ktere se stavaji cestovnimi agenturami nebo rovnou cestovkami.

No a tady jen pro zajimavost video, jak vypada dnesni, valkou znicena zeme Iracek. VYpada to, ze to nebude jen znicena zeme, jak nam ukazuje neomarxisticka propaganda multykurev. Nemam cas ani chut video nejak overovat. Takze jen pro zajimavost. https://www.youtube.com/watch?v=Q8Tz5I0Rh1M

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat