Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Reálné dopady tzv. migační krize

Samozrejme, ze se to meni, protoze to prizpusobuji situaci, aby z toho co nejlip vybruslili.

Mezi "zlymi nacky" bez problemu prosel i senator Doubrava (ktery ostatne potvrzuje vse, co bylo videt na videu, zejmena to nahle natahnuti masek) a to prosel naskrz celou skupinou a ani si ho nevsimli. Tim nechci rict, ze s tim ma neco spolecne on, ale ze je jasny, ze to byla domluvena skupina "rozvracecu demogratyckyho rezimu".

Tyhle fotky se v originalech daly najit uz tusim v nedeli. Takze muzu potvrdit, ze minimalne tu prvni jsem videl v plnym rozliseni. Tu "potvrzujici" s vyrezy si nevybavim, bylo tam toho spousta i s porovnanim a montazema, jako ted mas ty. A to, ze policajti tyto provokace delaji a vypadaji pritom uplne stejne jako clovek na fotce od pinokia, jsem potvrdil vlozenim odkazu na policajty, kteri provokaci a nasledne zakrok provadeli v CB v minulosti. Tam take nejde a nemuze jit o fotomontaz, protoze k tomu existuje i video, ktere vse dokresluje.

O utocisti extremisty jsem psal uz vcera. To je jasny nesmysl a veri mu jedine mistni slunka.

Ono staci pohledat po netu utrzky zprav skutecnych radikalu - kteri z te frasky maji vetsi prdel, nez my ostatni, protoze vi mnohem lip, jak by to doopravdy probihalo a ne jak to nekdo vidi ze syvho kancliku, ze kteryho se vyleze akorat vyspat.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat