Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Reálné dopady tzv. migační krize

Ty tatko smoulo, prvne se podivej na videa a fotky, co predchazely tomu, nez se tam antifa a "brutalni nacci" dostali a jak se najednou zmenil pomer sil na place.
A ver tomu, ze 1 tukan v hnede bunde opravdu, ale opravdu nezabrani 30 skutecnym chuliganum, aby se neporvali a nesmetli tech asi 6 policajtu i s antifou z ulice.

Za dalsi tam byli ti panove v hnedobundach 2. Za dalsi pan hnedka mel velmi zajimavy satek/sal, kolem krku. Takovy se bezne v CR nenosi - jde zejmena o vzor.

Pak si precti, jak se k nemu PCR neznala, pak znala, pak neznala a najednou je odjinud a pak od nich. Takovym pohadkam muze verit jen naprosty idiot s tuplovanymi odtud.

Popisek k videjku.
2 důstojníci MV přicházejí s průvodem ANTIFY do Thunovské ul se oddělí od Antify a přejdou na druhou stranu barikády k fakeneonacistům - dávají jim jednoznačné pokyny a rozkazy, čeká se pouze na média : ČT - když jsou média na místě dává řídící důstojník pokyn k zahájení akce "bitka" - vzduchem letí rohožka několikrát sem a tam, umělohmotná tyč, molitanové dlaždice, možná láhev - zajímavé je ale jednání několika osob z průvodu Antify : mladík v kulichu s batužkem a fialovou vlaječkou v ruce : kdo to je ? pokud ho Antifa nezná, pak je to další provokatér / zaměstnanec MV / a ten dává také pokyny svým soukmenovcům - nadávky, létají vzduchem - nic konkrétního se ale neděje a najednou z ničeho nic se 25 mladých urostlých fakeneonacistů dává na úprk před 10 pěšáky policisty ?

Srovnavat decka s radikalnima nackama, muze jen retard. To je nejvetsi konspiracka, od zalozeni debat.

No a tady mas prislusniky nasich ozbrojenych slozek, kteri ve sluzbe provokuji a mlati lidi, aby meli krizky a meli co tocit. Samozrejme, ze se ani neobtezuji na provokackach mit povinnou pasku na ruce.

http://www.anony.ws/i/2013/07/08/dUnV4.jpg

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat