Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Reálné dopady tzv. migační krize

Tak ja verim tomu, ze to s tou budovou bude slunyctari prohlaseno za omyl nebo v horsim pripade za hoax. V tom nejhorsim z toho obvini zname rasysty - me, cejnu, Zemana s Konvickou nebo ze nekdo zfalsoval katastr (pravdepodobne ti hhekri, co hekli email Slavka Merklovyho).

Pro slunycta je nutny zminit, ze Thunovska je ta budova, pred kterou se "objevilo 30 nacko/fasisto/spartano/slavisto/martanu" a pred kterou se to "zlo" odehralo. Take je to budova, ze ktere vychazel zakuklenec, ktery tam chtel na hajzl a vratna mu rekla, ze tam prave sere ministr vnitra, ze je obsazeno. No a tak ho nechala v klidku v kukle odejit.

No a kdyby to nahodou byla policejni provokace... tak co, vo co de? Vzdyt mame dek(m)ogracyju a kazdej si muze delat co chce.

Ted vaznej. Tohle je na okamzitou demisi ministra, protoze bud o tom vedel anebo nevedel. Oboje je na odstoupeni. No a pak je to taky zraly na to, aby si nekdo konecne posvitil na ty posrany "neziskovky", ktery se staraji o blaho vseho lidu - jen ne toho mistniho.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat