Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Reálné dopady tzv. migační krize

Tak ono to vsechno souvisi. Jen lhar a zaslepenec drzi hubu nebo mele dal nesmysly o nutne pomoci ubozatkum...

Toto je taky pekny priklad (viz niz), kdy asi 30lety kozomrd se vydava za 15 letyho pubertaka a oni mu to zerou. To uz je normalne do nebe volajici idiocie vsech, co se na tom podileji, vcetne policie, novinaru, soudcu, socialky atd.

A my, nevitajici rasysti, kdyz chceme jen navrhnout ruzna omezeni posilujici ochranu mistnich, tak jsme za to napadani. A kdyz multykurvy uz rovnou ruzny zakazy provadeji, jsou za to vynaseni do nebe. A my jsme pry fasisti, co jen neco narizuji, ale bacha, ani jeden navrh od nevitacu nebyl prijat, kdezto multykurvy jich maji na konte desitky, vcetne tutlani vrazd, znasilnovani, doporucovani policii, aby prehlizela trestnu cinnost kozomrdu, doporuceni policii, aby neuvadeli puvod kriminalniku, atd. atd..

Toz kdo je teda ta kurva... Normalnim lidem, s minimozkem o velikosti pingpongace, je to jasny. Multykurvam, ktery maji v hlave nasrano, to ale nikdo nevysvetli a dal budou rvat neco o naccich, gestapacich apod. presne tak, jako to provadeji ti mistni, kteri se najednou vzpiraji tomu, byt oznacovani za vitace a slunycta. Ale dal budou multykurvy prikazovat, zakazovat a omezovat, a to v realu a s okamzitym ucinkem. O tom se vsem konvickum muze jen zdat. Ti jeste neprosadili nic.

Takze boj za MrdGranty od neziskovek musi a musi byt porad silnejsi, protoze pak by byly dotace co? No byly by nizsi, kurva Panek, nizsi, jak jsem tady uz jednou psal. Co je na tom ale to nejhorsi, ze ti hlavouni z neziskovek o MrdGranty nemaji fakticky zajem, jim jde jen o prachy, ale stada vymletych ovecek, texasanu, pinokiu a kvicicich stenatek s kocickami, se z nejakyho duvodu perou za lzi a myslenky, kterym sami casto neveri, protoze jinak by meli doma aspon jednoho migranta nebo by zachranili dalsiho tim, ze mu k vybiti frustrace daji svoji zenu ci dceru.

http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/393332-imigrace-znicila-svedsko-rika-matka-mlade-zeny-ubodane-na-ubytovne.html

Ono je i zajimavy si precist tzv. Kalergiho plan, treba tady
http://www.czechfreepress.cz/evropa/kalergiho-plan-legalni-genocida-evropskych-narodu-pomoci-miseni-ras.html

pak k tomu uz mnou vkladany projekt Euromed
http://vasevec.parlamentnilisty.cz/blogy/projekt-euromed

do toho par veci o muslimskem bratrstvu, k tomu prihodit koran, siru a hadisy a kazdymu, kdo je chytrejsi, nez potkan, musi dojit, o co se jedna.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat