Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Reálné dopady tzv. migační krize

Napsal jsi:

http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/393060-vic-nez-polovina-bezencu-jsou-ekonomicti-migranti-ukazala-dosud-nezverejnena-cisla.html

Konečně i představitelé EU přiznávají to, co už tady tvrdíme déle než půl roku a to, co místní prolhaní sluníčkáři stále vehementně popírají....

Pokud vezmeme za fakt to, že jsme podle tebe tzv. "sluníčkáři", pak jsem ti výše citovaným textem svým i JRa tuto lež logicky vyvrátil. A můžeš se klidně postavit na hlavu, zaříznout kohouta, obtancovat fotku Konvičky, nebo dát Radkovi francouzáka - na tom, co jsme psali před více než půl rokem se fakticky nic nezměnilo a platí to stále.

Ty si totiž nepamatuješ nic, jen do zblbnutí (a i po něm) dokolečka opakuješ jednu vylhanou tezi o "sluníčkách", kterou jste si tady s kokotrollem vymysleli, které nejspíše už sami skálopevně věříte. A když narazíš na realitu, kterou jsem ti připomněl, jediné, nač se s kokotrollem vzmůžeš je další salva hoven. JRův původní příspěvek totiž ve svém celku dává hlavu a patu, tj. ve zkratce: racionálně pomoci těm, kteří utíkají před násilím (kde explicitně jmenoval konkrétní země) a odmítat ty, kteří jdou jen za lepším (bezpracným) živobytím. Kdybyste s kokotrollem neměli místo mozku pinpongový míček, mohli byste se nad tím, co se píše i zamyslet, jenže to bych po vás asi chtěl moc.

Takže si to shrneme: byl jsi prokazatelně přistižen při lži. Místo toho, aby ses omluvil (což by udělal každý slušný člověk), tak se snažíš ze své lži vylhat dalšími nesmyslnými tvrzeními a konfabulacemi. Můžeš mi ale věřit, že ještě větším křikem a odváděním pozornosti jinam nepřekřičíš to, že jsi byl shledán lhářem.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat