Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Reálné dopady tzv. migační krize

Pro "Proto" je důvod docela jednoduchý - a nemáš pravdu, že podobná situace tu nebyla - stačí si připomenout německou/nacistickou propagandu vůči ČSR, Polsku a Rusku. A to není středověk, ale historie vzdálená jen necelých 70 let. A je úplně jedno koho označíš za "nebezpečí", princip je stále tentýž.

O přijímání jsem nikde nic nepsal, opět jen tvá dedukce na základě zavádějícího označení, které jsem si tu (celkem nezaslouženě) vysloužil. Už si ale pomalu zvykám, na tyhle oslí můstky, které se ani neobtěžujete zdůvodnit.
Ale když už jsi to nakousl, proč ty naše utíkající lidi z protektorátu přijímali ve Francii a Británii a naopak v autoritářských zemí typu Polska to bylo spíše naopak (o Rusku a internaci v gulagu ani nemluvě)? To je taky docela zajímavá historická paralela.

O imigrační politice Austrálie vs. ČR asi nebudeme ani diskutovat, už jen první podmínka, umět česky, je docela blokační záležitost.

životy těch zabitých se vyměnily za životy příjmutých uprchlíků, to nelze nijak zpochybnit.

to je čiročirá demagogie.

A úplně poslední 2 věci jsou ty nejpodstatnější: v ČR žádné imigranty ve velkém měřítku nemáme a na 99% ani mít nebudeme, takže veškeré strašení masovými vrahy atd. atd. je čistá faleš zase podle mého názoru. Ty problémy, které si nadrobily země jako Francie, Švédsko a vposledku taky Německo si budou muset vyřešit tyto země samy a my jim s tím můžeme maximálně pomoci tím, že budeme hlídat naše hranice tak, jak se to už děje. Pokud pokládáš mou víru v to, že KAŽDÝ člověk si zaslouží rovné zacházení bez předsudků, za "falešný pseudohumanismus," tak jsme v tomto ohledu naprosto nekompatibilní.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat