Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Reálné dopady tzv. migační krize

Tak mě Touchi napadá jedna věc. Jen přemýšlím nahlas... Pokud by tam ti hříšníci buď vůbec nebyli, nebo to bylo řešeno jako v Austrálii, detenčními zařízeními, bylo by vůbec nutno někoho expedovat? Staly by se vůbec tyto a jiné trestné činy páchané těmito lidmi?

Mě jen není jasné, proč vy, nebo kompetentní osoby, které mají stejný názor jako vy, neřeknou naplno to, co prostě nelze zpochybnit: "Ano, s přijímáním uprchlíků sem přicházejí i "trojští koně", které prostě odhalit neumíme, jejich skutečný počet (procento z příchozích) nikdo nezná a ani nemůže odhadnout, ale je to zkrátka daň za naši humanitu (já ji vidím jako pseudohumanitu, proč vysvětlím níže), které se nechceme vzdát. Berte to jako fakt. Budeme se sice snažit vás ochránit, ale za to, že "pomáháme" je zkrátka a jednoduše daň, kterou musíme zaplatit, zvýšená kriminalita" nemyslíš, že by to tak bylo alespoň férovější?

Proč "pseudohumanita"? Ať už chceš nebo nikoli, útoky v Paříži mají jasnou a neoddiskutovateklnou spojistost s migrační vlnou, takže všichni, co chtějí #PŘIJÍMAT (a ono prostě není "přijímat dobře" nebo "přijímat špatně". Ty toho trojského koně prostě a jednoduše nepoznáš, dokud se něčeho nedopustí, to je fakt) defakto vyměnili životy těch uprchlíků, kterým chtějí pomáhat, za životy těch desítek postřílených lidí. Mě přesvědčení, hraničící s jistotou je, že si to tito lidé nikdy nepřiznají, ale fakt, který nezpochybní je ten, že pokud by imigrační politika EU byla stejná jako Austrálie, nebo tvrdší, tak by k těm útokům s pravděpodobností, hraničící s jistotou zkrátka nedošlo...
Takže proč ta faleš, proč to strkání hlav do písku? Proč neřeknete "ano, přijdou i kriminálníci, ale to je daň, kterou musíme zaplatit!" Protože by ji veřejnost platit nechtěla?

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat