Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Reálné dopady tzv. migační krize

možná sis nevšiml, ale my nikoho nevítáme. A realita je taková jaká je - imigranti nechtějí přežít, oni chtějí životní standard, který u nás nedostanou. Proto chtějí jen do Německa a Švédska a naopak nechtějí do ČR. Chceš je k nám nutit?

A konečně pár slov k onomu "pomáhání z cizích peněz": Ty peníze platíme všichni z našich daní - jak já, tak ty. Rozhodování o jejich použití je ovšem problematické, a od toho tu je vláda a parlament, na které jsme přenesli své rozhodovací pravomoci. Ale tohle nebylo primárním záměrem mého příspěvku. Jde o to, že pomoc může být včasná (a relativně malá), nebo pozdní (až žádná), která ovšem už nebude tak malá. Když pomáháš hasit malý požár, taky se nadřeš míň, než když už je barák v plamenech. Lidi si pomáhají jednak proto, že jsou lidmi, a pak taky proto, aby se vyhli větším problémům. Je to úplně stejně jako když bohatí lidi platí chudým školy apod. - dělají si u nich oko a zároveň jim pomáhají.

Ale úplně nejlepší je, jak popíráte sami sebe. Na začátku byl řev a hrůzná vize ČR plného islamistů a mešit. Pak jste byli posraní strachy z kvót na přerozdělování imigrantů. Teď v jedné větě obviňujete všechny kdo celou dobu mluví o tom, že kvóty byly administrativní paskvil, abys v další větě kritizoval že nechceme přijímat imigranty z Německa. Kdyby to nebylo tak smutné, tak je to velká švanda.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat