Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Pozdvihnutie urovne debat

Pokud se dotycny tazatel chova jako kreten i po slusnem nasmerovani jinam nebo zeptani na detaily, tak s tebou souhlasim, tam na shovivavost uz neni prostor.

Mne jde spis o pripady, kdy se ten clovek rovnou zepta jako pako - treba ten prasakuv priklad "nejde mi jedna gamesa, co s tim?" (tzn. nejde o nejake hulvatstvi, proste si nekteri lidi fakt ocividne mysli, ze mame vestecke koule a vime presne, co jim nejde) a někdo mu hned v prvni odpovedi naznaci nebo rovnou napise neco ve smyslu ze je debil misto aby se normalne zeptal "jaka hra? a je to originalka? a muzes mi jeste rict tu a tu informaci?". Takhle to myslim. Uz me chapes?

Ja nevim, jestli si jen nerozumime nebo co. Ja souhlasim s tim, ze o prudice a trolly nestojime. Nicmene i tam se to da resit ignorovanim, eventualne v pripade vaznejsich problemu banem. Ja jen nesouhlasim s tim, ze nekdy obycejny tazatel, ktery je jen trubka a neumi se zeptat, dostane pomerne urazlivou odpoved hned na zacatku.

Jo a nemyslim si, ze kdyz das dementovi cocku, tak se prestane chovat jako dement. Uz jsem taky zjistila, ze to takhle moc casto nefunguje. Takovy clovek si je tak jisty sam sebou a svou neomylnosti, ze pro nej proste budes dement ty a uz k tobe nikdy neprijde (ne ze by to bylo na skodu, to zas uznavam :-D). Fakt nemluvim o tom, ze se mame hrbit pred hulvaty. Ja mluvim o tom, ze mame byt slusni na normalni lidi, kteri proste jen jsou trochu jednodussi nebo nezkuseni a tak. Navic parkrat jsem koukala, ze nekteri lidi na poradne zacali byt agresivni az pote, co se do nich nekdo navezl. Tomu by se taky dalo predejit, zejo.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat