A on nekoho prevadel? Ja to teda moc nesleduju, ale mam dojem, ze jsem cetla, ze je u sebe nechal prespat. To je taky prevadecstvi? Ja mela za to, ze prevadecstvi je pomoct nekomu nelegalne prekrocit statni hranice (= prevest ho pres ne, od toho prevadecstvi).
Precti si cejnuv odkaz primo na ten zakon a nesir tady bludy.
Nebo si precti tohle
http://business.center.cz/business/pravo/zakony/trestni_zakon/cast2h3.aspx
§ 171d Napomáhání k neoprávněnému pobytu na území republiky
Sorry, ale ses viditelne ze stejne staje, jako zabak a jim podobni. Nesnasim ritolezectvi a neco zacinam citit. Rika ti neco treba napomahani ke spachani trestneho cinu? Ja nevim, co sabatuhloprotekcnisynkosmrad delal, jestli je "jen" nechal prespat nebo si je vyzvedl v Madarsku. Je mne to u riti a mame tady i takovy, co si pro kozomrdy jezdili do Madarska a jeste se s tim chlubili. Byl to napriklad jeden z novinaru. Jmeno te nuly si nepamatuju. Takze pokud neveris, musis hledat v guglu. Kallach kabar.
Ciste teoreticky, nedalo by se to aplikovat i na tebe?
Ani teoreticky, ani prakticky. Na rozdil od zdejsich vitacu, geniu, nerdu a sociopatu, proste tech jedinych, kdo ma spravny nazor, sem davam odkazy na zdroje, at uz jsou to clanky nebo treba cisla, kolik kozomrdu prislo do EU, kolik je ze Syrie apod.