Jsou zobrazeny jen nové příspěvky. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Dnes, poblíž Kralovic v okr. Plzeň - sever: [515-houby-jpg] nový
Dale Cooper 17.10.2015 19:56
Dale Cooper
Ty máš ten hóbařské nožíček? Se štětkó na koncu? Já už do lesa znova nelozil, je tam čerstvo nachcan… nový
Prasak 17.10.2015 20:45
Prasak
Přesně tak :-) Se štětcem. Pravda, v lese bylo hodně takové vlhko, zem vlhká, ale hříbky jsme nasbír… nový
Dale Cooper 17.10.2015 21:01
Dale Cooper
Město je v dolíku, ale okolní lesy jsou taky nad pětikilo. nový
Prasak 17.10.2015 21:32
Prasak
To bude asi podobné. Říkali v počasí, že se má koncem příštího týdne oteplit, myslím, že by šance na… nový
Dale Cooper 17.10.2015 21:39
Dale Cooper
Možná bych někdy v tejdnu zašel, budu mít odpolední, tak překonat po ránu lenoru. nový
Prasak 18.10.2015 00:03
Prasak
Uvidíš. Já razím za týden na východ Slovenska, tam si myslím, že to bude na kosu a nůši :-) Ale nech… nový
Dale Cooper 18.10.2015 19:35
Dale Cooper
My budeme muset vystačit se zásobama z loňska. Něco nasušenýho ještě máme a v mražáku pár sáčků uvař… nový
Prasak 18.10.2015 19:45
Prasak
My dojedli loňské zásoby teprve teď, loni byl dobrý rok. nový
Dale Cooper 18.10.2015 19:47
Dale Cooper
Díky tomu jsme nasušili dost a ještě jsme dostali něco od rodičů. Svoje zamražený už nemáme, ale tch… nový
Prasak 18.10.2015 19:51
Prasak
Ještě máme v mražáku taky pár loňských sáčků, je to smažené na sádle a některé zamražené jen tak. My… nový
Redsnake 18.10.2015 23:04
Redsnake
Když je hlad - všechno je k jídlu...:-D nový
RITCHI 28.10.2015 19:02
RITCHI
Strávil jsem týden na východním Slovensku (NP Poloniny) a tady kde nic, tu nic. I když včera jsem po… poslední
Dale Cooper 30.10.2015 10:30
Dale Cooper

Ty máš ten hóbařské nožíček? Se štětkó na koncu?
Já už do lesa znova nelozil, je tam čerstvo nachcaný, ale na hřébky už se mě zdá kosa.

Přesně tak :-) Se štětcem.
Pravda, v lese bylo hodně takové vlhko, zem vlhká, ale hříbky jsme nasbírali dost, většinou nepříliš staré kousky. A zima? Ještě to jde, tam jak jsme byli to je vysoko asi 500 m, to u vás je to níž a obecně bych řekl teplejší kraj, než okolí Kralovic...

My budeme muset vystačit se zásobama z loňska. Něco nasušenýho ještě máme a v mražáku pár sáčků uvařených.

Díky tomu jsme nasušili dost a ještě jsme dostali něco od rodičů. Svoje zamražený už nemáme, ale tchyně si s tím naplnila mražák a ani se toho nedotkli. Tož jsem něco přesunul k sobě a pro zbytek si časem asi taky dojdu.

Strávil jsem týden na východním Slovensku (NP Poloniny) a tady kde nic, tu nic. I když včera jsem potkal dva pravé ryzce. Ale hříbky nic. Možná už je na ně pozdě, k ránu byl vždy mráz (dny i noci byly jasné) a pěkně šedivo.

Zpět do debat Přispět do debaty Nahoru