14 let mi to trvalo
14 let mi to trvalo, než jsem dopil tu flašku Ferneta, co jsem tehdá dostal k narozeninám. Dneska večer jsem do sebe naklopil posledního panáka.
Dalo by se říct, že byl vcelku archivní.
14 let mi to trvalo, než jsem dopil tu flašku Ferneta, co jsem tehdá dostal k narozeninám. Dneska večer jsem do sebe naklopil posledního panáka.
Dalo by se říct, že byl vcelku archivní.
Zpět do debat Přispět do debaty Nahoru
nemohu konkurovat.
dostal jsem k 50 absint, jenže už se nějakou dobu tvrdému vyhýbám. tak leží dodnes v lednici a nemá využití.
když to není často do roka, fernet ještě můžu dát deci na ex, ale ledvinám už to nedělá dobře.
Kdy byla ta lahev otevřená? Moc si už z tehdejší doby nevzpomínám, ale mělo to vůbec kolek? Jinak fernet jen v nouzi nejvyšší... To už raději skotské mejdlo.
Otevřel jsem to už kdysi dávno. Dostal jsem to i s fajnovou mašličkou, takže když jsem se stěhoval do svýho, bezpečně jsem měl flašku označenou a vzal si do novýho bydla. Kolek to ještě nemělo.
Fernet si dám, ale musím na něj mít chuť.
nevím jak dnes,ale svého času tak 20,30 let zpátky jedno z nejlepšich pití
A ty krásný přezdívky:
Dech mrtvé milenky
Lak na rakve
Drsoň (Jasoň je ten citrónovej, je slabší)
A ten pomerančovej je Hnusoň.
Když se nám narodil synátor, dostal od mého spolužáka flašku whisky s přilepenou obálkou. Navíc prý "Otevřít při 18 narozeninách".
Už 14 let jsem v očekávání co mu tam ten sviňák na mě naprášil. Taky bude mít archivní.
to mi říkal kamarád, že zakopal na zahradě flašku slívy při narození syna, s tím že se vykope při jeho ženitbě. uběhly roky a den nastal. pochopitelně jeho smysl pro určení polohy byl neomylný- je to tady. nebylo nebylo to ani o kousek vedle, nebylo to ani o velký kus vedle. údajně zoral půlku zahrady, než jí našel. prohlásil, že kdyby to věděl, volá pyrotechniky, že na zahradě je zahrabaná bomba- že by to časově vyšlo líp.
Tak to my ji máme pečlivě uloženou na očích ve vitríně.
pozveš ho na 18tiny, abys ho měl na dostřel?
Připomíná to Tichou bolest.
Přesně tak. Jeden z nejlepších filmů devadesátých let.