14 let mi to trvalo
14 let mi to trvalo, než jsem dopil tu flašku Ferneta, co jsem tehdá dostal k narozeninám. Dneska večer jsem do sebe naklopil posledního panáka.
Dalo by se říct, že byl vcelku archivní.
nemohu konkurovat.
dostal jsem k 50 absint, jenže už se nějakou dobu tvrdému vyhýbám. tak leží dodnes v lednici a nemá využití.
když to není často do roka, fernet ještě můžu dát deci na ex, ale ledvinám už to nedělá dobře.
Kdy byla ta lahev otevřená? Moc si už z tehdejší doby nevzpomínám, ale mělo to vůbec kolek? Jinak fernet jen v nouzi nejvyšší... To už raději skotské mejdlo.
Otevřel jsem to už kdysi dávno. Dostal jsem to i s fajnovou mašličkou, takže když jsem se stěhoval do svýho, bezpečně jsem měl flašku označenou a vzal si do novýho bydla. Kolek to ještě nemělo.
Fernet si dám, ale musím na něj mít chuť.
nevím jak dnes,ale svého času tak 20,30 let zpátky jedno z nejlepšich pití
A ty krásný přezdívky:
Dech mrtvé milenky
Lak na rakve
Drsoň (Jasoň je ten citrónovej, je slabší)
A ten pomerančovej je Hnusoň.
Když se nám narodil synátor, dostal od mého spolužáka flašku whisky s přilepenou obálkou. Navíc prý "Otevřít při 18 narozeninách".
Už 14 let jsem v očekávání co mu tam ten sviňák na mě naprášil. Taky bude mít archivní.
to mi říkal kamarád, že zakopal na zahradě flašku slívy při narození syna, s tím že se vykope při jeho ženitbě. uběhly roky a den nastal. pochopitelně jeho smysl pro určení polohy byl neomylný- je to tady. nebylo
nebylo to ani o kousek vedle, nebylo to ani o velký kus vedle. údajně zoral půlku zahrady, než jí našel. prohlásil, že kdyby to věděl, volá pyrotechniky, že na zahradě je zahrabaná bomba- že by to časově vyšlo líp. 
Tak to my ji máme pečlivě uloženou na očích ve vitríně.
pozveš ho na 18tiny, abys ho měl na dostřel?
Připomíná to Tichou bolest.
Přesně tak. Jeden z nejlepších filmů devadesátých let.