Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Blbě nasazená žárovka?

Jeden s těch oslňujících sem byl i já, až na technické mi borec ukázal v čem je problém.
Většina dnešních aut má špatný přístup ke světlu a tím i následné výměně žárovek.Jelikož v servisu to stojí peníze a čas člověk si chce tuto věc provést sám, je pravda že u favoritu nebyl problém tam to nemohl pokazit snad nikdo, ještě navíc tam byla možnost tu žárovku jakoby zasunout do osazení a držela a člověk mohl v klidu nasadit ono pérko které drží žárovku.
U předešlého auta ( Fiat Stilo ) se měnila žárovka přes plastové nadkolí, vytočilo se kolo povolili dvě matky a vsunula se ruka kolem plastového nadkolí.
Při otevřené kapotě a za pomocí druhé ruky z vrchu těsně kolem baterky se dali žárovky po menším nácviku celkem dobře měnit.
A zde nastává onen problém ta žárovka nedržela v žádném osazení logicky jen se nasměroval ten kovový zobáček to je jediné vodítko.Proto ta druhá ruka tou sem tu žárovku musel přidržovat aby nevypadla než sem nasadil kovové pérko které žárovku drží.
To mi ukázali na té technické že mám každou žárovku jinak nakloněnou ve světle, proto oslňuji protijedoucí řidiče, čili i sklon žárovky ve světle je důležitý.
Pak už sem si na to dával pozor při výměně a nikdo už neblikal.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat