Je teoreticky (ale len ozaj teoreticky) mozne, ze zasobu svojich problemov vycerpal.
to je jen teorie- můžu zkusit vyvolat ducha pomocí jednoho slova? já to slovo řeknu.
• Tak kde by byl tento "Budiž k ničemu", tak dlouho se v tom ruteru a jeho PC hrabal, az to dokurvil na kost, nebo uz mu zarazili vychazky.
Moc to dramatizujete. Prostě jel na dovolenou do přírody a bez vybavení. Ideální dovolená. Ještě mu budete závidět!
Já proti němu vůbec nic nemám, nijak mi nevadí; nechápu, co furt všichni mají. Trocha tolerance a je to :)
Témat po dovolené bude dost, třeba: - jak vytáhnout klíště - jak bezbolestně rozvázat u rybníka navázaný vztah se slečnou X - jak podomácku léčit průjmy a vyrážky z vody nevalné kvality - je lepší dovolená v Česku, u moře nebo sedět doma - po návratu z dovolené se nerozjel stolní PC atd, atd..
Realita bude hroznější. - po návratu z dovolené se rozjel stolní PC
Pěkné. Jdu pucovat poprskané LCD.
pantofel zas bude hledat, co microsoft naprogramoval ve win10 blbě. zásadně plakal na špatném hrobě, nečekám, že se vyléčí. pod různými nicky tu otravuje každý rok, asi nějaká dávkovaná puberta když dojdou prášky.
Pana papuču neznám. Máš nějaký link?
http://pc.poradna.net/u/view/1260686432-pan-tofl
vyber si náhodne
Jo tenhle! Jen klid, třeba umřel...
snáď nepripravuje nejaký protiútok
Zombíci jsou prý zákeřní!
hlavně to nezakřikněte.
Je teoreticky (ale len ozaj teoreticky) mozne, ze zasobu svojich problemov vycerpal.
to je jen teorie- můžu zkusit vyvolat ducha pomocí jednoho slova? já to slovo řeknu.
• Tak kde by byl tento "Budiž k ničemu", tak dlouho se v tom ruteru a jeho PC hrabal, az to dokurvil na kost, nebo uz mu zarazili vychazky.
Moc to dramatizujete. Prostě jel na dovolenou do přírody a bez vybavení. Ideální dovolená. Ještě mu budete závidět!
Já proti němu vůbec nic nemám, nijak mi nevadí; nechápu, co furt všichni mají. Trocha tolerance a je to :)
Témat po dovolené bude dost, třeba:
- jak vytáhnout klíště
- jak bezbolestně rozvázat u rybníka navázaný vztah se slečnou X
- jak podomácku léčit průjmy a vyrážky z vody nevalné kvality
- je lepší dovolená v Česku, u moře nebo sedět doma
- po návratu z dovolené se nerozjel stolní PC
atd, atd..
Realita bude hroznější.
- po návratu z dovolené se rozjel stolní PC
Pěkné.
Jdu pucovat poprskané LCD.
pantofel zas bude hledat, co microsoft naprogramoval ve win10 blbě.
zásadně plakal na špatném hrobě, nečekám, že se vyléčí.
pod různými nicky tu otravuje každý rok, asi nějaká dávkovaná puberta když dojdou prášky.
Hlásím, že 19.8.2015 byl zaregistrován (tzn. že jsem si ho všimnul) na Poradně.
http://pc.poradna.net/q/view/1471026-podivny-stav-fotaku-v-mobilu
A už to tam valí!
Dobří holubi se vracejí .
Napadlo mě něco o Ariadnině řiti.
To je možné, ale pořád sem píše příspěvky..
Ty jsi nějaký hlídač z ústavu? Nebo Pacient?
Jedno nevylučuje druhé.
Třeba si tě zamiloval a moc jsi mu chyběl. Ale určitě se nejmenuje Pacient, to není zrovna běžný jméno.
mám za sebou niekolkoročnu prax s ľudmi s poškodením mozgu. S čím potrebuješ poradiť?