Nove auto
Trosku sa chcem pochváliť, v stredu som prebral nové autíčko imgres budem sa snaziť popísať skusenosti
Trosku sa chcem pochváliť, v stredu som prebral nové autíčko imgres budem sa snaziť popísať skusenosti
Zpět do debat Přispět do debaty Nahoru
Vypadá dobře, ať slouží!
Jaký motor?
btw jakou značku pneu dávají do japonce v základu? Ctí zemi a dají Bridgestone?
motor 1,5l 90k, bez turba, poctivá atmosféra. Obuté sú Micheliny, eco 2+
Ať slouží
K těm gumám, jak se píše výše: nevím, co bude na Mazdě, ale na Fordu před šesti lety byly korejské Hankook. Mno a Mazda a Ford jsou jedna (_!_), tak to možná bude taky tak.
Bolo niekedy, pred 3-rokmi sa rozisli, mazda vykúpila svoje akcie od fordu, uz su to opať čistý japonci
No jo, já to nijak nesleduju. Jen vím, že třeba auta Ford Fusion/Fiesta a Mazda 2 měla stejnou techniku. Těch "sourozenců" bývalo dříve více, třeba Mazda MX-6 a Ford Probe druhé generace.
máš k nim nějaké výhrady? Já jenom, že je mám a jsu spokojené (nízký valivý odpor)....
Co se gum týká, tak zatím mám dvě oblíbené značky:
1. Letní: Dunlop
2. Zimní: Semperit. U těch jsem pořídil model se zesílenou bočnicí - skvěle se s tím daly řezat zatáčky, ale ohnul jsem liťák.
Aktuálně jezdím letní GoodYear, nejsou špatné, na vodě dobře drží, ale zatáčky nejsou úplně optimální.
Výhrady? Nee, jsem s nimi spokojený. Najel jsem s nima dost a dobrý. Valí už poslední sezónu, mají tak 3 mm vzorku. Nahradím je stejnými :)
Ať slouží! Předchozí model vlastní švagrová, není to špatné svezení, i když na mně je to moc malé auto.
Tak ať ti Magda slouží, nový auto je nový auto.
Ďakujem všetkym.
Za 6 dní mám 500km, ešte skoro na hodnotenia, ale veľke plus za brzdy a motor, da sa brzdit motorom, ako na starych atmo, spotrebu mam 5,3l. Podvozok sedi, auto sa nijak nenaklana, aj ked nova felda ma asi lepší, radenie u mazdy je však o triedu lepšie. Ešte spomeniem, že mazda ma trochu ostrejší volant, chce to trochu zvyku. Tolko prvé dojmy.
Q.