Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Sledujete psychicky naruseneho greckeho premiera?

Hawking přežil spíš k údivu lékařů. Pokud vím, po zjištění, co mu je, se omezili na sdělení, že mu zbyvají tři roky života. Fakt to není dobrý příklad. Přežil navzdory názoru lékařů a zřejmě by přežil i bez toho, že by znal jejich názor. Později, při ohrožení jeho života při zápalu plic (tenkrát přišel o hlas) byl zřejmě operován na náklady eráru, ale dovolím si tvrdit, že by se tak stalo i bez pojištění a nakonec by to uhradili sponzoři.

Roker (například) určitě nehodlá žít bez pojistky, je ale, podle mě právem, přesvědčený, že by s těmi penězi naložil lépe, než když se v nich přehrabuje stát.

Stát se nuzákem.. tři dny to jsou, co v TN ukazovali nějakého devítiletého kluka, kdy rodiče shání ještě 0,5m (0,5m už mají) na operaci v Izraeli. V našich penězích. Prý se u nás tahle operace nedělá.... Pominu, co si o tom ještě myslím jiného, ale není to ve státě, kde je povinné zdravotní pojištění divné? (Ta nemoc údajně reálně ohrožuje na životě.) Kolik asi ty "milionové operace" prováděné u nás stojí reálně, když tady je 1m problém. Třeba pojistka "na blbost" s krytím do 1,5m vyjde cca na 240Kč měsíčně. Kolik se počítá zdravotní pojištění?
WTF?

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat