Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Ojeté auto - aby se člověk bál vybírat

Je to loterie.
Když jsem si kupoval svoje první auto, moc jsem koupi nerozmýšlel. Našel jsem na internetu inzerát a hned jsem si pro auto jel. Vůbec jsem nepočítal s tím, že bych s tím autem neodjel... že bych odmítl.
Nerozuměl jsem tomu, prodávající mě ukazoval auto a já jen čuměl... dal jsem prachy bez nějakého smlouvání o ceně a odjel jsem.
Byla to ojetina za 40 000 tak co od takového auta čekat že.... . Ani jsem se nenadál a do roka jsem dal do auta dalších cca 50 tisíc většinu věcí jsem si dělal sám byl to pak už takový můj koníček. Nebudete věřit, ale těšil jsem se až si o víkendu rozeberu a vyčistím třeba turbo. V autě jezdím do teď. Dokonce jsem s ním vyjel i docela daleko na dovolenou (5500km) na autě bylo uděláno vše nové a věděl jsem, že se nemá co pokazit. Taky se dovolená krásně povedla bez jediného problému.
Momentálně ale začínám přemýšlet o koupi dalšího auta i když to staré slouží dobře.
Nejvíc mě mrzí, že budu prodávat auto u kterého vím, že je vše v cajku za pár korun, skoro za odvoz..... Protože auto co má najeto 350 000km je prostě v očích každého úplný šrot, s kterým nedojede ani domů. Ale nikdy nikomu nevysvětlím, že je na ty km v úžasném stavu a bylo o něj neskutečně dobře postaráno a vždy auto dostalo co potřebovalo a ještě spousty km najede. Mít garáž tak si ho tam nechám hnít. :P
Alespoň teď zhruba vím, kam se při prohlídce auta podívat, na co se ptát a podobně a rozhodně nebrat hned první kousek na který se pojedu podívat pokud se mi něco nebude zdát.

Přeji všem co si plánují auto pořizovat šťastnou ruku!

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat