Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Instatní káva

Uz to v poslednim prispevku natuknul ms, ale tak na rovinu, protoze z diskuze to vypada, ze se zde sesli kafovi gurmani, ale opak je pravdou. Instantni kava je smejd, je to ten nejvetsi odpad co muze bejt a gurman by se toho nikdy netknul! A je uplne jedno jakej druh instantni kavy, navic je to jedovaty a neni vubec zdravi to pit v nejak velkem mnozstvi.
Kdybych byl pravidelny kafar, tak bych se asi snazil si to vyresit nejak jinak a denne tu spinu nepit, uznavam ale, ze kvuli jednoduchosti pripravy je to v praci urcite vhodnejsi nez pit nejaky bliv z kelimku z automatu. To uz je uplny dno.

Nicmene teda taky mam v praci Nescafe a nepravidelne ho piju, protoze kdyz se nekdy spatne vyspim, tak me to nahodi, bez toho salku bych byl opravdu k nepouziti. Zmenu chuti jsem nezaznamenal, pritom jsem kupoval pixlu asi pred 14 dny. Domnival bych se, ze to bude od kusu a ze se na tohle kafe pouzije proste zrovna to co je k dispozici, pravdepodobne nejaka smichanina ruznych odrud, takze je mozne, ze do jedne sarze zrovna prskli vice te Robusty.

Pak me jeste napada, jestli to nemuze byt plesnive, chtelo by to nejakeho potravinare, ale neni to tak, ze prave plisne jsou spis do kysela?

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat