Pmoc s wifi airlive wl-5460ap v2
Dobrí deň mám túto wifi airlive wl-5460ap v2 a mám problém s tím že chcem nastaviť heslo. Driver nemám ,wifi sme dostali od kamaráta.Heslo chcem nastaviť cez LAN. Mám win xp . A žiadne nastavenie som NENAšIEL . AK máte aspoň driver na túto wi-fi pošlite mi ho na mail kurupepe@gmail.com ak mi poradíte s nastavením srdečne vám dakujem. WEBMASTER Peťo
toto je veřejná poradna.
zkusils toto? https://www.google.cz/search?client=aff-maxthon-newtab&channel=t2&q=reset+to+factory+pass+wl5460&gws_rd=cr,ssl&ei=V4txVbH7C8OuUaqvgogM
skusil som ale to nic neni
to chapem
Aky driver? Otvor internetovy prehliadac, zadaj spravnu IP adresu a si tam.
• Jde o adresu ruteru (vychozí bránu), IP adressa s tím nemá nic společného....
TiP~http://www.airlive.com/product/wl-5460ap_v2
To už si najnovšie aj "sieťový technik"? Bože...
ano som
To nebolo na teba.
//
Ale prd, ty si kindertechnik ktorý nevie ani čítať, natož správne vyresetovať jeden router.
to sa neda
ip sa nechce nacitat
to mi NIKDY neslo na wifi som pripojeni cez lan
Nenašels poradnu, která existuje a hledáš driver, který není. Najdi návod k použití a čti.
To bych na ten web byl docela zvědavý
co má webmaster společného s tvojí lokální sítí?
ty nevíš, jaké adresy mají zařízení ve tvé síti, jakou ip má ovislink 5460 a jak se na něj dostat? teddy jestli má vůbec ip ve tvé síti?
až si to všechno ujasníš, polož dotaz do normální poradny.
192.168.1.1
nebo
192.168.0.1
nebo se podívej do manuálu a heslo bývá uživatel: admin, pass: 1234 a tak podobně....
ja nemam manual wifi som dostal od kamosa
Tak si ho stáhni, jsi přece ten webmástr. Snad se to podaří, když už se nepodařilo najít PC poradnu. Psal jsem ti to už včera, ty asi nebudeš z nejrychlejších.
myslím, že to vůbec nepochopil.. člověk co si plete debaty a poradnu asi moc inteligentní nebude...
A byla zabalená v nějakém dárkovém balení alespoň?
nie nebol
tisíc krát som hovoril POTREBUJEM DRIVER ALEBO NASTAVENIE HESLA NA ROUTER A TO žE KED ZADáM IP PREHLIADAC NIč NENáJDE
Tisíckrát ti bylo řečeno ať jdeš na poradnu! Tohle jsou debaty a očividně nevíš ani, která bije.
OMG. a něco takového má volební právo.
Ses si jistej, ze uz ho ma? Mne prijde, ze ho dostane az tak za 8 let. Nejdriv.
A kdyz uz jsme u toho volebniho prava, mama ma ve skole par decek s omezenou svepravnosti .. ale volebni pravo jim zustalo
To jsou ideální voliči, sen každé strany.
nestraš. lidstvu jako jakžtakž fungující civiilizaci předpovídám 50 let, ale teď abych ubral.
ostatně když tazatel cpe dotaz na síťový krám do debatního fóra - i přes opakovaný odkaz na pc.poradnu - pak je vidět, že degenerace už začala.
zkusil jsem ho nakopnout k nějakým informacím, to ignoruje. budu optimista a svedu to na 10-letý věk.
nic vtipnějšího jsem dnes nečet.
požaduje driver na samostatné síťové zařízení (neexistuje, stačí driver na protokol tcp/ip - už má).
celou dobu nechápe, že píše do blbého fóra a že prý není kid - pak je to ten žák zvláštní školy.
Aké volebné právo? Kto povedal na môj príspevok o volebnom práve?? Ja nie som KINDERTECHNIK!
Omlouváme se, pubertální techniku.
Ja chcem povedať že nemám driver a ani nastavenie hesla na router . Browser ktori pouzivam je mozilla firefox
Napiš, že to je nějaký žert, tak tupý snad nemůže být nikdo. Pochopils aspoň některou z těch odpovědí, teda mimo tu o volebním právu?
naznačuješ, že píšu nepochopitelné reakce, nebo že její úroveň byla mimo jeho chápání? :o)
Já už snad nechci ani naznačovat:)
Snad ten návod najdete!
Znovu a naposledy: "Žádný ovladač pro router NENÍ!!"
Doporučuji někoho, kdo má v kebulce aspoň jednu Poirotem oblíbenou buňku, u vás by myši byly bez jakékoliv šance.
Pozn.: Windows XP a "FiFi" + patřičné zabezpečení vyžadují patřičný SP, nebo náhradu za modernější os.