Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Osviencim - Arbeit macht frei

To, ze zidovske banky sposobili krach Nemecka, ci nejaku krizu nebudem snad ani komentovat, to je len taky vykrik do tmy bez jedineho dokazu, ktory navyse nema ani logiku.
Zaujala ma este myslienka, ze vojnu rozputali vlastne Anglicania. Celkom usmevne, take pravnicke. Ked uz sa hras na znalca historie mal by si vediet, ze pakt o neutoceni mali Polsko uzatvorene s Nemeckom este skor ako Sovietsky zvaz, pretoze Poliaci mali tiez agresivne chutky a v Nemecku videli svojho spojenca.
Anglicko a Francuzsko museli vyhlasit vojnu Nemecku, kedze mali zmluvy s Polskom a hlavne videli, ze Mnichov nebol z ich strany najstastnejsie riesenie.

Židovské banky nezpůsobily krach Německa, ale způsobily celosvětovou hospodářskou krizi, která spolu s ostudnými poválečnými (po první válce) reparacemi uvrhla (nejen) Německo do obrovské krize, kterou kupodivu dokázal Hitler velice rychle zažehnat (dávno před 2. válkou) a vrátil Německo tam kam patřilo a patří. Za tento jeho hospodářský "zázrak" (na tu dobu nevídaný) a zároveň morální obrodu nejen Německé společnosti musel zákonitě přijít trest....V podobě vyhlášení války Německu mezinárodním židovským kongresem....

[judea_declares_war_Large.png]

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat