Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Osviencim - Arbeit macht frei

Tazdko debatovat s clovekom, ktory ma problem byt nad vecou. To, ze nemas rad zidov z tvojho prejavu citit dost vyrazne. Este horsie je, ze pouzivas klamstva, polopravdy a ppravdu v jednom, pretoze keby si len klamal dalo by sa to lahko vyvratit. Takto to bude tazke.
Ano mas pravdu tabory boli zo zaciatku len pracovne, zabijalo sa vynimocne a nebolo to nariadene zhora. Tabory boli dokonca "luxusne" az do zasahu Hitlerovho dvorneho architekta Speera, ktory tieto tabory prebudoval, pretoze sa mu byvanie vaznov zdalo moc velkoryse.
Pracovne tabory naozaj vznikli az neskor postupnou transformaciou pracovnych, kedze Hitlerov hlavny verejny nepriatel v style propagandy musel byt nejako potrestany. Klasicka finta politikou, najdeme niekoho koho narod neznasa, zvalime nanho vsetko a potom sa na nom mozeme vyvrsovat. Hitler vyuzil povest zidov, svoju nenavist k nim a onanoval nad myslienkou ako ich vyhladi a pritom bude este popularny medzi ludmi, co sa mu aj darilo.
To, ze zidovske banky sposobili krach Nemecka, ci nejaku krizu nebudem snad ani komentovat, to je len taky vykrik do tmy bez jedineho dokazu, ktory navyse nema ani logiku.
Zaujala ma este myslienka, ze vojnu rozputali vlastne Anglicania. Celkom usmevne, take pravnicke. Ked uz sa hras na znalca historie mal by si vediet, ze pakt o neutoceni mali Polsko uzatvorene s Nemeckom este skor ako Sovietsky zvaz, pretoze Poliaci mali tiez agresivne chutky a v Nemecku videli svojho spojenca.
Anglicko a Francuzsko museli vyhlasit vojnu Nemecku, kedze mali zmluvy s Polskom a hlavne videli, ze Mnichov nebol z ich strany najstastnejsie riesenie.
Nejde o to, kto vyhlasil komu vojnu, vojnu vyprovokovalo Nemecko, chystalo sa na to uz dlho, Hitler sa povazoval za Jezisa a pripravoval sa na ovladnutie sveta a dodnes je skoda, ze v tak malo filmoch bola tato jeho idea rozobrata, ze co by bolo keby mu to vyslo...

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat