Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Islám v České republice nechceme!

Bohužel, vlastnosti, které někteří některým lidem přes genetiku přisuzují (ty špatné) by byly nevýhodné v jakémkoli vývojovém období, daná vlastnost by se tedy "nemnožila", jako ty výhodnější a časem by zanikla.

Aha. Takže geneticky jsou ovlivněné jen ty dobré vlastnosti a za ty špatné může jen prostředí. Tak teď jsi tomu nasadil korunu :-D. Tady to není o nějaké dehonestaci někoho za názor. To je jen reakce na evidentní blbosti, který tvrdíš.
Mimochodem, ty špatné vlastnosti, jak jim ty říkáš, nemusí být špatné v prostředí, pro které je evoluce stvořila. Ale nemusí se hodit do jiných společností, které zase evoluce stvořila jinak a na základě toho si ta společnost vytvořila určitá svoje společenská pravidla, morálku, zákony....
To je právě problém uměle vytvořené multikulturní společnosti, kde na sebe naráží různá genetická výbava lidí a s ní spojený jejich různý návyky. Není to jen o výchově. I v lidech ještě dřímají zbytky instinktů.
Což právě popírají ti "sluníčkáři", kteří tvrdí, že všichni jsou stejní, ideálně jsou si všichni rovni. Důkazem toho, že je to hovadina je už to, že nikdy žádná multikulturní společnost dlouhodobě nefungovala a nefunguje. A to i přes defakto násilné a násilnické pokusy, takové jaké se dějí od konce 2. sv. války....

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat