Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Islám v České republice nechceme!

faraoni boli nordickej rasy, cize defacto Nemci;o)

:-D Tak toto čo si tu vyprodukoval je teda dobrá pi*ovina. :-)
Kde si zobral, že nacisti dokazovali u faraónov, že boli Nemci? Takže podľa teba nordická= nemecká rasa, aká nemecká rasa? Taká existuje? :-D O tomto neboli ani tí najradikálnejší nacisti presvedčení, toto je úplne mimo, tieto tvrdenia sú len dôkazom toho, ako sa to celé konštruuje, aby nacisti z toho vyšli ako najväčší blázni.
Rasa je rasa a národ je národ. Defacto nordická rasa nie je samostatná rasa, ale len typ árijskej (europoidnej/indoeurópskej/kaukazoidnej) rasy. Nacisti sa snažili dokázať nadradenosť árijskej rasy, pričom nordický typ bol podľa nich ideál árijskej rasy. Nacisti nikdy netvrdili, že nordici sú vlastne Nemci, či predkovia výlučne len Nemcov, dokonca si boli toho vedomí, že u Nemcov zrovna neprevláda nordický genofond, ale skôr u Škandinávskych národov a Angličanov. Pozri si rozdelenie árijskej rasy: https://rasovetypy.wordpress.com/2011/08/30/zakladni-rasove-typy-bileho-plemene/ Bohužiaľ, poznatky v tomto smere sú dosť zastaralé, po konci vojny táto oblasť vedy dostala červenú a ďalej sa v záujmy vedy nekonali žiadne výskumy. Čo už, keď sa tak propaguje to úplne nevedecké tvrdenie, že všetky rasy sú rovnaké.
Faraóni neboli Nemci, ani Íri, ani Švédi, ani Nóri, ani Rusi, či hociktorý iný európsky národ, tieto národy predsa vznikli o dosť neskôr a nie z faraónov :-D Faraóni a vysokopostavení Egypťania iba zdieľali biologické atribúty indoeurópskej rasy. Úmysel nacistov nikdy nebol dokazovať nadradenosť len Nemcov a ostatné národy vyhladiť, ako to možno prezentujú v tých tvojich múdrych dokumentoch, pôvodným cieľom nacistov bolo obnoviť veľké Nemecko z pruských čias (kampaň Lebensraum vznikla až počas invázie do Ruska, ako nástroj propagandy), zbaviť sa židovstva (to nemusí znamenať hneď vyhladenie) spoluprácou s ostatnými árijskými národmi. Cez vojnu ľuďom proste preplo, zločiny boli na dennom poriadku, ale to sa deje počas vojny bežne, vojnu chcelo ale Anglicko a nie Nemecko.
K tým faraónom: No, mohli by sme sa tu dohadovať donekonečna, či vlasy mali iba zafarbené alebo boli skutočne také. Lenže ono nejde iba o Egypt, príkladov, kde indoeurópska rasa stála na zrode civilizácii, je viac (India, Grécko, Rímska ríša, Perzská ríša). Odporúčam naštudovať viac kapitol z March of Titans, treba sa na to pozrieť aj z druhej strany, nie len dokumenty v TV, ktoré majú dosť mizernú kvalitu informácii.
Touchwood: Tak by sme teda nemali dávať na krabičky cigariet upozornenia o škodlivosti fajčenia, mali by sme postaviť práva zvierat mimo zákon, zakázať jazdiť na volkswagenoch atď, lebo to všetko vymysleli nacisti. Teória dutej zeme nevznikla v nacistickom Nemecku, verilo sa na ňu v niektorých vedeckých kruhoch aj v Amerike, a čo teraz? Zanevrieme kvôli tomu aj na celú súčasnú Ameriku? Ach, to pokrytectvo.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat