Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Islám v České republice nechceme!

DODY
• Ono prave vyjadreni hodit do plynu, nebo rasisticky pohled a podoné formy vyjadreni, nejsou reseni.
Prave zpusob mysleni nas deli od této etnické skupiny, napsat "do plynu" by jsme byli na stejné urovni jako jejich barbarského chovani v ruznych koutu zeme.
• Az skoro bohuzel, bych rekl, ze ziji v zemi, kde tato skupina maghrebancu je silne zastoupena.
Drive jednu za 1x "Rok", docela rychle prechod na 1x"mesic" prakticky ted kazdy tyden je "jen ve mestecku kde ziju" minimalne zapalené jedno auto, prepadeni mensiho obchodu.
Neni tak dlouho, dokonce dve ruzné islamské skupiny "za jedno rano" , prepadli pod nasilim komercni centrum a kricely "Alach Arba" **cela zprava zde**, toto je zde na denim poradku.

Ze socialniho pohledu, bych rekl, ze jde hodne o chybu vychovy, kde rodice (z 75% imigranti Algérie a Tunis) pobiraji nemalé socialni davky a synacky nechaji delat co chcou.
Hodne delankantu maji okolo 12-13 Let, minuli tyden dokopali "10 clena skupina" starou zenu protoze je nechtela pustit do podchodu kam chodi kourit hasis.

Hodne jsem si vsiml, ze jsou opravdu "RASISTI", kde se opravdu povisuji "jako muslimané" nad ostatnimy,coz je opravdovy rasismus, ("nadrazenost jedné rasi nad druhou, rasismus neni jen v otazce barvy")

•Tady ta nova generace, jsou opravdi zly lidi, vidim nekdy pred obchodem jak biji své zeny, plivou po lidech, zkousi kliky od aut, az se mi chce z toho zvracet, mladi, kteri travi den prodejem hasisem, pritom vlada udelala (dela) vse pro jejich integraci. Nepocitaje, ze jsou zde jiz narozeni, ale stale krici "ale vy Francouzi blablabla, oni nejsou FR?" zde jde pochopit na jaké strane jsou a nedej boze jestli bude valka s Islamem v EU, je jasné ke komu se pripoji.

• Nikomu nepreji, aby zazival a videl to samé co ja vidim zde, kde tato etnicka skupina dostala sanci se integrovat, vysledek v CR bude ten samy, tak jako v Holandsku, kde jsem mel sanci stravit 1 Rok a problém této skupiny byl identicky, tak jako Italie. Oni se integrovat nechcou a nebudou, utikaji tam kde se maji dobre, né pred valkou, to by mohli jet do Ruska, nebo Rumunska, proc jezdi tam kde jsou penize a pohoda.

I pres bezvyznamnou petici bych ji podepsal, uz jen z principu, jestli to co se deje, je spise kvuli tem, co sedi a jen mluvi.....

PS: ANo vsichni nejsou takovy "kvuli tem spatnym ric ze jsou vsichni spatny", ale na druhou stranku, nebudu kvuli <1, 2 > muslimum tvrdit, "ze jsou vsichni dobri".
Mate-li sanci rict NE, tak to udelejte, kdyz né pro sebe, tak alespon pro svou rodinu a deti kteri za vase rozhodnuti, budou platit asi nejvic....

Staci se podivat na zacatek snimku, toto opravdu chcete u vas?
https://www.youtube.com/watch?v=WwZwQKfbQTs
https://www.youtube.com/watch?v=kUNK06QjU_Y

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat