Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Islám v České republice nechceme!

V tom případě má ale třeba Švédsko slabou kulturu. Mají i slabé zákony, jinak by u nich nemohla existovat vyloučená území.
Na to, že je islám cizí element a nevnímám jej jako nebezpečí pro českou kotlinu, která ač většinově ateistická, ale historicky na křesťanských, potažmo židovských základech založená (přičemž na tom, jestli je ateistická, nebo křesťanská s ohledem na islám pramálo záleží), odpovím citací Starého Tlustého Kocoura:

Na jedné lodi s utečenci do Itálie se stalo tohle: Muslimští utečenci, kteří u nás budou žádat o asyl naházeli do moře utečence křesťanské. Asi deset "kusů". Ti už o asyl žádat nebudou, utopili se.

Ale jistě je je to jen nějaký omyl - islám je přece podle novinářů mírumilovné náboženství. A nijak nás neohrožuje. Chce se vykřiknou: "Panebože, Ty to vidíš!"

edit: Než se na tom někdo otočí, u nás ve smyslu v Evropě.

Ohledně kvót - z našich politiků se snad ještě nikdo nevyjádřil jednoznačně. A i kdyby, tak po zušenostech, jak se právě tento týden například do medií zástupci většiny vyjadřovali o novelizaci zákona o biopalivech a jak se nakonec zachovali - nedělal bych si žádné iluze. S ohledem na Lisabonskou Smlouvu ale budou mít velmi malý manévrovací prostor, pokud vůbec nějaký.
Ale třeba jim křivdím. - Pak ale může petice jen podpořit jejich směr a vůbec nechápu, proč by měla být směšná.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat