Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Islám v České republice nechceme!

Jazyk definuje kulturu. Pokud máš silnou kulturu, která se odvíjí od jazyka, nemáš problém s "islamizací."

Zákony platí pro všechny a úplně od těch nejpitomějších vyhlášek, jako je třeba uklízení hovínek po vlastním psovi. Ty vytvářejí společenský systém.

O kulturu by měl pečovat každý člen národa. V okamžiku, kdy víš, že tvůj národ má za sebou staletí vývoje, něco dokázal a ty to dokážeš nejen lexikálně vyjmenovat, ale taky pojmout do svého kulturního vhledu na svět, tak ti islám přijde jako cizí element a nebudeš jej vůbec vnímat jako nebezpečí pro českou kotlinu.

S ohledem na to, že s návrhem (nikoli nařízením - to je další "ideologický" posun jak nás ta zlá EU utiskuje) na to, aby byly kvóty na přijímání uprchlíků nesouhlasí ani vedení této země, dokonce ani spousta ostatních národů v EU, mně přijde další "hospodská" iniciativa naprosto směšná a spíše jako snaha o zviditelnění místních antiislamistů (o kterých si myslím totéž jako o islamistech). O nic víc z hlediska euroglobálního nejde. Naopak z pohledu mikrosvěta jde o to, KDO a PROČ takové petice podepisuje. Příspěvky v této diskusi to jen potvrzují.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat