Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Islám v České republice nechceme!

To neni jen multikulti nazor, ale to je multikultiislamofilni nazor. Klasickej nazor od prizdisrace, demagoga, kterej vse svadi na xenofobii. Uz by sis nekdy mel opravdu zjistit, co xenofobie znamena. Napriklad ja se nebojim neznameho, ja se obavam mne velmi dobre znameho multikulti (vidim ho v cele Evrope i v Africe, i kdyz tam to neni tak umely, jako tady) a v neposledni rade taky toho hnusu, co sem multikulti kriplove tahaji. A ten kdo placa, ze se ho to netyka, tak je stejnej srac jako ten, kdo placa o xenofobii atd.

Ti smradlavi ksindlove uz se schazi ve vetsim i u nas treba v Praze a muzes si zajet v lete do Teplic, opravdu prijemna prochazka. Evidentne ti pytlacci nevadi, takze si muzes vzit domu par techto (ti uz jsou v CR) https://www.youtube.com/watch?v=EExTf-arr04 nebo to muzes vzit rovnou i s uprchliky ze Syrie, Afriky a jinych statu. Ona nam jich sem EU diky lidem jako ses ty, hodla nasadit dost.

Ad petice - pro me je pro spolecnost prinosnejsi ten, kdo podepise petici proti imigraci pytlu nez ten, kdo jejich prijeti schvaluje, ale sam si domu ani jednoho nevezme. Nic ti v tom nebrani a az si vezmes domu rodinku v pytlovine, tak zmenim svuj nazor.

Do hospody nechodim. Takze nezapadam do tvoji teorie. A NEJSEM clen IVCRN, jen se ridim jasnym heslem - vrana k vrane. Multikulti nikde na svete dlouhodobe nefunguje a ani z principu nemuze, protoze to pokazdy nekdo zneuzije k vlastnimu vykladu viry.

No a toto je totalni sracka a snuska nesmyslu

e a v podstatě projev malé sebedůvěry národa. Kdyby všichni co to podepsali pečovali o český jazyk, dodržovali zákony této země, a dbali na českou kulturu (a tím nemyslím ex-nácka Landu), tak věci prospějí daleko více než podepisováním petice.

Jestli sis nevsiml, tak ti tvoji islamacci, kdekoli uz v EU jsou, tak nepripousti mistni kulturu, ale vnucuji a vyzaduji svoji. Takze kecy o tom, ze mame dbat ceske kultury a zaroven si sem tahat ty v pytlech chodici individua, muze vyplodit opravdu jen islamofil nebo dement, protoze se vylucuji. Dodrzovani zakonu nasi zeme - to si taky delas srandu, ne? Podivej se, co si pytlonosici vynucuji treba v UK a co zada jejich obec zde - totiz ridit se podle saaariaaaa... To nema s nasimi zakony nic spolecnyho. Ale verim tomu, ze ses schopen to poprit.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat