Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Hokej - SK a CZ

Nehladaj problem v tomto, proste uz nemame hracov a sme slabsi ako ostatni.
Slabsia technika sa da nahradit bojovnostou, ale okrem zapasov s Rusmi a Amikmi sme jej moc neukazali. Btw hlavne pri Rusoch bolo vidiet, ze na nich hokejovo nemame, asi 3x za zapas som sa musel prizriet blizsie na TV, ci naozaj hrama 5:5 a nehrame v oslabeni, pretoze nas tocili v nasej tretine ako pri presilovke. Vyhovorka, ze Rusi su favoritmi, ze budu mozno majstri sveta a pod u mna nezabera, bol tam proste rozdiel
Pointa je v tom, ze nemame vyslevene vybornych hracov, Gaborik naozaj skoro nic nepredviedol, o Panikovi pisu ako o hviezde a nejako vyrazne u nas nevynikal, Tatar detto.
Kedysi sme mali superhracov, ak mal puk na hokejke Palffy tak si takmer isto vedel, ze so protihraca spravi technicky alebo v yborne prihra, proste hokejovy genius, Satan sa vedel tmolit pred brankou a davat goly z nicoho, Bondra, ci Demitra mali tah na branku a ich uniky sa vacsinou koncili golom. Nevravim, ze ostatni hrali zle, ale toto boli namatkovo nasi najlepsi hraci, co vynikali nielen u nas, ale aj nad supermi. Dnes nam taky hraci bohuzial chybaju a obavam sa, ze ich uz ani mat nebudeme.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat