Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Vojenska nadvlada Ruska - najvacsi mytus

Ja nerozumiem stale jednej veci, preco som tu stale obvinovany z nejakeho protiruskeho fanatizmu? Zatoze si dovolim trosku iny postoj voci velikanovi ako maju ostatni?
Rusi vojnu nevyhrali, vojnu vyhral Sovietsky zvaz + zapadni spojenci a na rozdiel od vas si myslim, ze nebyt Hitlera vychodny front by padol.
Viete mile deti ono to nie je len tak vsetko ciernobiele ako to radi vidite vy. Su tam take malicke nuansy, ktore ovplyvnuju ten vysledok, ktory vidite vy.
Vies napriklad, ze Waterloo neprehral Napoleon, ale jeho generali? Ze Napoleona pocas bitky skosila zahadna choroba (hovorilo sa o otrave) a nebol schopny velit, takze zvysok bitky viedli jeho generali?
Vies o tom, ze fenomenalne uspechy Romella a Africacorps boli zalozene na tom, ze vedel citat anglicke depese? Ze naopak uspech Montgomeryho proti nemu bol zalozeny na hacknuti Enigmy?
Ze Japonci dostali od amikov nakladacku hlavne kvoli tomu, ze zlomili ich sifru a vedeli vsetko dopredu?
Vy vidite len rusku armadu, ktora dobyla polovicu Europy, ale preco sa tak stalo, preco mali tolko mrtvych, preco na zaciatku dostavali na frak, co bolo pred vojnou, napriklad kolko dostojnikov vykosil Stalin pocas cistiek to vas uz nezaujima.
Pre vas je dolezity vysledok a nie cesta, pre mna naopak.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat