Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Vojenska nadvlada Ruska - najvacsi mytus

Z toho by se dalo usuzovat, že dnešním politikům záleží na lidských životech více, než tehdy.
Chyba lávky, poženou lidi na jatka stejně, jako je hnali Rusové (ale tyhle snahy nebyly výhradně jenom jejich metoda, dělali to kdejací velitelé, kteří měli v prdeli díru, stejně tak i Němci).

On se v poslední době z nějakého důvodu někdo snaží lidem namluvit, že druhou světovou začal SSSR a že SSSR byla ta špatná strana ve válce. Rusko dneska drží při životě jeho obrovská rozloha a vojenský arzenál. To jsou věci, které drží americké žraloky zkrátka a proto se snaží jenom zpovzdálí okusovat, co se dá.

Slavná Amerika by totiž konfrontací s Ruskem přišla o mnohem více. než Rusko. Ona by pak rychle splaskla ta pomyslná bublina o "americkém snu", či americký životní styl. USA se navenek tváří jako nepřemožitelná velmoc, ale v případě nějakého konfliktu rozšířeného přímo na území USA je sežerou jejich vlastní lidé. Takže mi z toho vychází, že Amerika by potřebovala válku na vlastním území jako koza drbání, aby tamnější lidé poznali, co je hlad, bída a nemoci, o dalším utrpení nemluvě. Protože zatím to "poskytují" zemím po celém světě. Doufám že platí, že na každého jednou dojde.
Ijne klajne pěkný obrázek:

[455-img-jpg]

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat