Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Vojenska nadvlada Ruska - najvacsi mytus

Suhlasim s tebou, ze Rusi sa chvalia minimalne, ale do vacsej miery je to tym, ze sa proste nemaju cim. Navyse toto su veci, ktore sa stali pred 50--60 rokmi tam uz nie je co utajovat a prekrucat.
Keby sme si zobrali letectvo len tak v Korei ovladli vzdusny priestor Amici, vo Vietname tiez, Izraelci znicili pocetne sielnejsie letectva susednych statov v niekolkych vojnach, ktore viedli. A najlepsim prikladom je Irak, ktory mal komplet rusku vzdusnu aj protivzdusnu vyzbroj a co dosiahli? Nic.
Navyse nemusim vychadzat z dokumentov v TV, staci sa spytat, v ktorej vojne, kde proti sebe stala vychodne a zapadne zbrane vyhrali tie ruske?
Alebo preco je tolko ospevovany kalasnikov a preco je to najpredavanejsia a najpouzivanejsia zbran na svete? Pretoze je najlepsia? Nie je to hrozna zbran, je tazka a nepresna, ale je lacna, pouziva standardne strelivo, je kurevsky odolna voci prachu, spine, vode a pod a je jednoducha na udrzbu, zlozenie a pod. Preto je tak popularna.
A teraz mi skus dat jedinu indiciu preco by som si mal mysliet, ze Rusi maju nejake lepsie zbrane ako zvysok sveta aspon jednu jedinu.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat