Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Paris - Roubaix

Kdysi jsem sledoval kdeco, ale nejak me to postupne prestalo bavit, prvni jsem odpadl z fotbalu, naprosto o nicem, obrana se tak zdokonalila, ze jestli jsou za zapas tri golovky z toho jeden gol, tak je to hodne, na to cekat 90 minut nebudu ani nahodou.
Hokej zase nesleduju proto, ze ti hraci co tu hrajou, jsou fakt spatny, respektive neznam soucasnou situaci, ale bylo to tak spatne, ze jsem s tim proste skoncil. NHL me nebere, protoze neni moc komu fandit, takze leda MS (nekdy je to taky tragicky, takze taky nekoukam) a olympiada.
No a byl jsem i velky fanousek atletiky, ale tam me stval doping a hlavne jak nadtim IAAF privirala oci, ono se v teto souvislosti mluvi hlavne o cyklistice, ale hlavne proto, ze tam s tim opravdu bojujou a proto je to hodne videt. Druha vec, nakup sportovcu, jako v nejakym delsim behu na prvnich deseti mistech Kenani, kazdej ale v dresu jinyho statu, dokonce i evropskych, na to jim kaslu.
Zbyla jenom cyklistika, ale zacinam az od Gira, ted je jeste moc brzy, jsou to stejne jen treninky na vetsi zavody a stejne me bavi nejvic etapaky.

---

Jinak koukal jsem na youtube na to video a minimalne ti, kteri vjeli do prejezdu po tom pokynu toho na te motorce, aby stali, by meli dostat minimalne hodne mastnou pokutu, lepe treba 3 mesicni distanc. Pak to vidi kdejakej debil a vjede tam tomu vlaku taky. (Pres zavory se zasadne jezdi jenom v Revnicich, protoze idioti z CD stahujou zavory taky 20 minut pred prejezdem vlaku, to je zase druha strana mince, to by melo bejt normalne trestny a mel by si jit odpovednej zamestnanec taky na tri mesice sednout!)

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat