Top Gear
co si myslite o vyhadzove Clarksona? paci sa vam TG? co ich humor?
co si myslite o vyhadzove Clarksona? paci sa vam TG? co ich humor?
Předmět | Autor | Datum |
---|---|---|
TG mam rad, aj vsetkych 3 pajacov, pretoze to robia inak ako ostatni a je to zabavne. Ked vosiel s t… fleg 12.03.2015 09:12 |
fleg | |
Podle mě je to jen klasický a velmi kvalitní nekorektní humor. A komu to nic neříká, tak ať se nedív… touchwood 12.03.2015 21:54 |
touchwood | |
Je to presne styl Monthy Pyton, ktorych ja velmi mozem, ale kopec ludi nie.
Doteraz spominam na Zivo… nový fleg 14.03.2015 15:55 |
fleg | |
Ono je to o motorismu? Já jsem viděl jeden díl, jak si vzali obrněný transportér a bourací kladivo a… jirka44 13.03.2015 17:24 |
jirka44 | |
• To uz se mi vic libi : https://www.youtube.com/watch?v=IH7L2HJBYvY nový CoCoChanel 13.03.2015 18:01 |
CoCoChanel | |
Nyní to spíše vypadá,že ten konec Clarksona myslí vážně.Domnívám se,že Top Gear byl před ním a bude… poslední wlk 25.03.2015 16:11 |
wlk |
Zpět do debat Přispět do debaty Nahoru
TG mam rad, aj vsetkych 3 pajacov, pretoze to robia inak ako ostatni a je to zabavne. Ked vosiel s tym miniautickom do budovy BBC a prechadzal sa tam s nim po kancelariach, cestoval vytahom az dosiel s nim na poradu a "sedel" tam s nim za stolom to bolo napriklad to najlepsie, co som videl od nich a prislo mi to velice vtipne.
Tazko povedat o co slo, vraj napadol niekoho z cateringu, ale to sa stava kazdy den ma clovek nejaky konflikt a kto je na vine nevies pokial si tam nebol osobne. Mozno si to ten saso z cateringu zasluzil. A mozno je naozaj namysleny pajac.
Ich humor je ok
Podle mě je to jen klasický a velmi kvalitní nekorektní humor. A komu to nic neříká, tak ať se nedívá.
Je to presne styl Monthy Pyton, ktorych ja velmi mozem, ale kopec ludi nie.
Doteraz spominam na Zivot podla Briana ako som bol na to v kine.
Ono je to o motorismu? Já jsem viděl jeden díl, jak si vzali obrněný transportér a bourací kladivo a soutěžili, kdo dřív zbourá barák. Nebo na střechu Škoda Yeti přidělali desku a zkoušeli na to přistát vrtulníkem. Jako poučný mi to nepřipadá a jako vtipný už vůbec ne. Asi jsem suchar.
• To uz se mi vic libi : https://www.youtube.com/watch?v=IH7L2HJBYvY
Nyní to spíše vypadá,že ten konec Clarksona myslí vážně.Domnívám se,že Top Gear byl před ním a bude i po něm,tak jako tak tam nemohl být na věčné časy a nikdy jinak.Seriál považuji za to lepší,co televize nabízí.