Pokud se někdo chová jak rozmazlený smrkáč, tak je ho potřeba usměrnit a je jedno v jakém pořadu. (takový to namyšlení "komedianti", už neví roupama coby)
1/patří mu to 2/ne 3/vůbec ne
Pořad jsem viděl snad dvakrát. No a pokud se choval jak idiot, tak mu to patří... Je to ale pro něj reklama zadarmo a ta se počítá.
TG mam rad, aj vsetkych 3 pajacov, pretoze to robia inak ako ostatni a je to zabavne. Ked vosiel s tym miniautickom do budovy BBC a prechadzal sa tam s nim po kancelariach, cestoval vytahom az dosiel s nim na poradu a "sedel" tam s nim za stolom to bolo napriklad to najlepsie, co som videl od nich a prislo mi to velice vtipne. Tazko povedat o co slo, vraj napadol niekoho z cateringu, ale to sa stava kazdy den ma clovek nejaky konflikt a kto je na vine nevies pokial si tam nebol osobne. Mozno si to ten saso z cateringu zasluzil. A mozno je naozaj namysleny pajac. Ich humor je ok
Podle mě je to jen klasický a velmi kvalitní nekorektní humor. A komu to nic neříká, tak ať se nedívá.
Je to presne styl Monthy Pyton, ktorych ja velmi mozem, ale kopec ludi nie. Doteraz spominam na Zivot podla Briana ako som bol na to v kine.
Pokud měl zařídit žrádlo a neobstaral ho tak se nedivím že dostal ťafku. Hlad dělá divy, moc dobře to znám.
TG mam rád.
Chvíli mě to bavilo a občas se na to podívám když se nudím, ale dívat se na každý díl bych nedal. Jenom se opakují a nedokáží vymyslet nic nového. Ať Clarkson udělal cokoliv tak jeho případný vyhazovat TG hodně postihne. Sice se říká, že nahradit se dá každý, ale v jeho případě si myslím, že ne (stačí se podívat jak klesla sledovanost 2 a pul chlapa co vyhodili Sheena).
googlil jsem co je to "2 a pul chlapa" a kdo je to sheena. je to chlap a nebyl v obleku, tak to nechápu.
fóry v top gear jo. nedávno opakovali díl z us vidlákova, ti na ně metali šutry, asi jim byl jemný anglický humor cizí.
Akorát vím, že nějaký takový pořád existuje. Jelikož mě motorismus absolutně nezajímá a nikdy nezajímal, je mi to zcela jedno
Me motorismus taky dvakrat nebere, ale Top Gear je vetsinou docela zabavnej i pro laika jako jsem ja. (samozrejme za predpokladu, ze mi ten styl humoru vyhovuje)
TG není motoristický, ale společensko-zábavný pořad. Auta jsou tam jen jako doplněk.
Jen škoda, že JC nedostal po čuni taky. To by pak ale byly články "hvězda TG brutálně napadena zavilým roznašečem koblih". Z těch pár dílů, co jsem viděl, mi TG přišel jako docela dobré sledování, když se člověk nudí. Takže jsem od té doby se na to už nedíval.
• No par dilu jsem videl, jediny co me asi zaujal, kdyz jeli do Rumunska a projizdeli osadu nejmenované etnické skupiny. Jejich humor, mozna ho nechapu, ale v televizi jde urcite najit vetsi blbost, treba "Ruzova zahrada" nebo jak se to jmenuje. • Ale nic proti tomu serialu nemam, jen se na neho nedivam
Ono je to o motorismu? Já jsem viděl jeden díl, jak si vzali obrněný transportér a bourací kladivo a soutěžili, kdo dřív zbourá barák. Nebo na střechu Škoda Yeti přidělali desku a zkoušeli na to přistát vrtulníkem. Jako poučný mi to nepřipadá a jako vtipný už vůbec ne. Asi jsem suchar.
Podle mě chtějí jenom větší sledovanost. Kdyby ho nechtěli, tak by už dávno vyhodili. Naopak jsou za něj určitě rádi, protože bez něj by BBC přišlo o velký prachy. A jeho humor je podle mě na vysoký úrovni.
Nyní to spíše vypadá,že ten konec Clarksona myslí vážně.Domnívám se,že Top Gear byl před ním a bude i po něm,tak jako tak tam nemohl být na věčné časy a nikdy jinak.Seriál považuji za to lepší,co televize nabízí.
Pokud se někdo chová jak rozmazlený smrkáč, tak je ho potřeba usměrnit a je jedno v jakém pořadu.
(takový to namyšlení "komedianti", už neví roupama coby)
1/patří mu to
2/ne
3/vůbec ne
Pořad jsem viděl snad dvakrát. No a pokud se choval jak idiot, tak mu to patří... Je to ale pro něj reklama zadarmo a ta se počítá.
TG mam rad, aj vsetkych 3 pajacov, pretoze to robia inak ako ostatni a je to zabavne. Ked vosiel s tym miniautickom do budovy BBC a prechadzal sa tam s nim po kancelariach, cestoval vytahom az dosiel s nim na poradu a "sedel" tam s nim za stolom to bolo napriklad to najlepsie, co som videl od nich a prislo mi to velice vtipne.
Tazko povedat o co slo, vraj napadol niekoho z cateringu, ale to sa stava kazdy den ma clovek nejaky konflikt a kto je na vine nevies pokial si tam nebol osobne. Mozno si to ten saso z cateringu zasluzil. A mozno je naozaj namysleny pajac.
Ich humor je ok
Podle mě je to jen klasický a velmi kvalitní nekorektní humor. A komu to nic neříká, tak ať se nedívá.
Je to presne styl Monthy Pyton, ktorych ja velmi mozem, ale kopec ludi nie.
Doteraz spominam na Zivot podla Briana ako som bol na to v kine.
Pokud měl zařídit žrádlo a neobstaral ho tak se nedivím že dostal ťafku. Hlad dělá divy, moc dobře to znám.
TG mam rád.
Chvíli mě to bavilo a občas se na to podívám když se nudím, ale dívat se na každý díl bych nedal. Jenom se opakují a nedokáží vymyslet nic nového. Ať Clarkson udělal cokoliv tak jeho případný vyhazovat TG hodně postihne. Sice se říká, že nahradit se dá každý, ale v jeho případě si myslím, že ne (stačí se podívat jak klesla sledovanost 2 a pul chlapa co vyhodili Sheena).
googlil jsem co je to "2 a pul chlapa" a kdo je to sheena.
je to chlap a nebyl v obleku, tak to nechápu.
fóry v top gear jo. nedávno opakovali díl z us vidlákova, ti na ně metali šutry, asi jim byl jemný anglický humor cizí.
Akorát vím, že nějaký takový pořád existuje. Jelikož mě motorismus absolutně nezajímá a nikdy nezajímal, je mi to zcela jedno
Me motorismus taky dvakrat nebere, ale Top Gear je vetsinou docela zabavnej i pro laika jako jsem ja. (samozrejme za predpokladu, ze mi ten styl humoru vyhovuje)
TG není motoristický, ale společensko-zábavný pořad. Auta jsou tam jen jako doplněk.
Jen škoda, že JC nedostal po čuni taky. To by pak ale byly články "hvězda TG brutálně napadena zavilým roznašečem koblih".
Z těch pár dílů, co jsem viděl, mi TG přišel jako docela dobré sledování, když se člověk nudí. Takže jsem od té doby se na to už nedíval.
• No par dilu jsem videl, jediny co me asi zaujal, kdyz jeli do Rumunska a projizdeli osadu nejmenované etnické skupiny.
Jejich humor, mozna ho nechapu, ale v televizi jde urcite najit vetsi blbost, treba "Ruzova zahrada" nebo jak se to jmenuje.
• Ale nic proti tomu serialu nemam, jen se na neho nedivam
Ono je to o motorismu? Já jsem viděl jeden díl, jak si vzali obrněný transportér a bourací kladivo a soutěžili, kdo dřív zbourá barák. Nebo na střechu Škoda Yeti přidělali desku a zkoušeli na to přistát vrtulníkem. Jako poučný mi to nepřipadá a jako vtipný už vůbec ne. Asi jsem suchar.
• To uz se mi vic libi : https://www.youtube.com/watch?v=IH7L2HJBYvY
Podle mě chtějí jenom větší sledovanost. Kdyby ho nechtěli, tak by už dávno vyhodili. Naopak jsou za něj určitě rádi, protože bez něj by BBC přišlo o velký prachy. A jeho humor je podle mě na vysoký úrovni.
Nyní to spíše vypadá,že ten konec Clarksona myslí vážně.Domnívám se,že Top Gear byl před ním a bude i po něm,tak jako tak tam nemohl být na věčné časy a nikdy jinak.Seriál považuji za to lepší,co televize nabízí.