Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Vcerajsia Mate slovo na CT1 odporucam;o)

Pozor hosi toto nepodcenujte. U nas mame Obycajnych ludi, ktori su pseudostranou (ma tusim len 4 clenov) a uz su po sebe 2x v parlamente a ak by boli volby dnes su tam tam zase. Osciluju medzi 5-10%, ale fakt, ze ludia uz maju dost tych starych "overenych" politickych stran hovori za vsetko. A na novych mesiasov uz neverim, za poslednych 20 rokov som snad 3-4x vyjadril nadej, ze sa nieco zmeni a prislo velke sklamanie. Veril som Meciarovi, veril som Ficovi (dokonca mu raz poslal vino na stol, ked sedel vedla) a kde su teraz tito pani?
Obycajnych ludi som volil uz 2x, zo zaciatku preto, ze mi to prislo zaujimave, neskor lebo som nemal koho a teraz ak budu volby budem asi znovu zo vzdoru voci tym ostatnym, ktori su tu 20 rokov a co dokazali? Len kecaju, klamu a znovu a znovu zlyhavaju,
Takze bacha na Okamuru, abz vam tam nestrasil este dalsie roky, ludia su naozaj znechuteny z tych tradicnych stran a ich hovna, co za tie roky spravili.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat