Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Jste Charlie?

1. Nejsem Charlie
2. Uznávám pouze invektivy, které jsem schopen říci chlapovi o hlavu většímu než jsem já
3. Zesměšňování sebe jsem schopen skousnout, ale rodinných příslušníků v přímé linii trestám.
4. Byl jsem často v muslimských zemích a vždy jsem byl sice slušně (asi tím, že jsem byl v doprovodu obchodních partnerů) , ale nekompromisně donucen tolerovat jejich zvyklosti v pití, jídle, chování a oblékání.
5. Tvrdím, že pokud kdokoliv chce žít v zemi, musí se tamním mravům přizpůsobit a ne vynucovat po domorodcích , aby se mi podřizovali a to v jakékoli formě.
6. Je mnoho krásných arabských zemí s totožnou kulturou, takže když už nechci dělat pořádky ve své zemi, abych zajistil život svým dětem, jdu tam, kde se budu cítit doma.
7. Bránit se tužkou proti zbraním a terorizmu není odvaha, ale , slušně řečeno sousto pro Chocholouška.
8. Actioni contrariam semper et aequalem esse reactionem; sive: corporum duorum actiones in se mutuo semper esse aequales et in partes contrarias dirigi. Parafrázováno - Síla působící na těleso vyvolává sílu reakční, která má stejnou velikost, ale opačný směr. - Isaac Newton. Takže čemu se Čárlíci diví?
9. Islámská Saudská Arábie staví opevnění proti islámskému státu - Arab proti Arabovi a my si je tu dovážíme jako banány.
10. Nejsem EU ovce!!

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat