Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Nový a nový mobily - co to opravdu přináší uživatelům?

Pocitac jena jednu stranu jednoduche zarizeni, neumi to nic jineho nez pocitat, ale protoze spocitat se da temer vse, tak je to vlastne pouzitelne temer na vsechno. Smartphone je pocitac, kter umi pocitat i telefonni hovor. :-) Takze ano, mam doma klasicky domaci telefon (na snure) a to je opravdu jen telefon (v mem pripade IP telefon). Jedinny problem je vylozene slovniho charakteru, misto abychom riklali, ze nosim v kapse malinky pocitacek, tak se tomu zacalo rikat smartphone (chytry telefon) podle te jedne pritom nevyznamne funkce telefonovani.
A ano, myslim, ze mit moznost nosit u sebe malinky pocitac je opravdu pokrok: Kdyz pominu, ze to umi prijimat hovory a smsky jako klasicky telefon, tak internet temer kdekoli je uzasna vec (jsem na chalupe, zacne prset, reknu si, no tak je osklive pojedu domu, vlezu do aplikace Muj vlak, podivam se v kolik mi to jede, koupim si jizdenku, nemusim se jit koukat na nadrazi, muzu jit na nadrazi presne a zbytecne tam necekat). Prijde mi email, at jsem kdekoli, hned vim, ze mi nekdo napsal. Muzu si kratit dlouhou chvili hranim her. Nemusim tahat sebou do MHD tezkou knihu, ctu si na mobilu. Kdyz mam nekam jit a nevim, kde presne to je, mrknu na GPS. Stopuju si cas, kdyz beham a hned mi to ukaze kolik jsem ubehl kilometru a i trasu kterou jsem bezel vcetne vyskoveho prevyseni. SGS4 ma dokonce vlhkomer, barometr a teplomer, taky zajimava udelatka a nemusim si kupovat ty pristroje zvlast a vydavat za to dalsi penize. Zdaleka jsem tu nevypsal vsechny moznosti ke kterym se to da pouzivat a ktere mi ujednodusili zivot, proste smartphone ac nazvem telefon je velmi prakticky pouzitelny pocitac.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat