Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Nový a nový mobily - co to opravdu přináší uživatelům?

Tak ja beru i zvyseni vykonu jako podstatnou vec, pokud jsem si na pocitaci nedokazal prehrat fullHD video a najednou to slo, tak je to presne ta zajimava udalost. Procesor ma vysi vykon a proto si prehraju fullHD. U smartphonu je to stejne.
Problem nastava az tehdy, kdy ma sice procesor o 10% vyssi vykon, ale nijak se me to realne netkne, nedokazu ho smysluplne vyuzit.

V bateriich nic noveho jen tak nebude, dneska je standard mezi 2000 az 3000 mAh a to dokazes pri opravdu intenzivnich pouzivani vybit za necely den. Jiste jsou i founy s 4000mAh, ale na to co bys chtel bys potreboval minimalne kapacitu zdvojnasobit, teda 6000 az 8000 mAh a to je nerealne. takova baterie sice vyrobitelna je, ale bude velka a tezka a ono se to nezda, ale jak by foun vazil vic jak 150g, tak je to nepouzitelne, na bezne pouzivani prilis tezke. Takze bud vymyslet jiny koncept baterie nebo snizit spotrebu a oboji je na dlouho.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat