Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Testování ECDL - rozhodnutí

Zdravím, na škole jsem dostal nabídku na testování ECDL, přijde mi to blbost dělat si "řidičák" na textové procesory atd. za takové peníze. Musím se rozhodnout do týdne a pak podat přihlášku. Asi se ptáte proč zakládám debatu. Potřeboval bych pomoc sepsat výhody a nevýhody, který se týkají posledních let a následujících. Ve škole mi stále cpou, že to bude mít větší šanci při hledání práce (věřím jim, ale nechci být kancelářská krysa) o nějaké ty procenta.
Nevím jak se to v posledních letech uplatnilo při pohovorech a zda-li to vážně někdo tolik vyžaduje. Nabízejí nám to "prý" za slušnou cenu, než na jiných testovacích středisek.

Udělejme prosím z toho diskusi a zároveň mi pomoci při rozhodnutí.
Studuji IT střední školu.

Jsou zobrazeny jen nové příspěvky. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Tak si to spočítejte, zda se to vyplatí, to snad zvládnete, je to v oboru N (ECDL Core = 6 modulů, p… nový
ms 20.01.2015 23:49
ms
neco k tematu.. :) http://finance.idnes.cz/cesi-prace-s-pocitacem-0u7-/podnikani.aspx?c=A150122_192… poslední
merlouska 28.01.2015 23:19
merlouska

Tak si to spočítejte, zda se to vyplatí, to snad zvládnete, je to v oboru N (ECDL Core = 6 modulů, pokud čtu správně, certifikát doživotní). Sice není ECDL nějaký zázrak, ale nevzdělaní a neinteligentní kádrováci/čky tohle rádi(y).
A otevřeně, mnozí mladí neumí ani to, co je v sylabech jednotlivých modulů.

Zpět do debat Přispět do debaty Nahoru