čo čítate? / co čtete?
okrem uhlia do pančúch ste určite dostali aj nejaku knihu od Hašiška... tak sem s nimi!
okrem uhlia do pančúch ste určite dostali aj nejaku knihu od Hašiška... tak sem s nimi!
Zpět do debat Přispět do debaty Nahoru
Milan Exner - Svatoušek
A já že jsem šílený
. Exnera samozřiti znám, nenadchl. Furt si na něco stěžuje. Zkus Larse Keplera /pseudonym manželského páru/ (detektiv Joona Linna) - pochčíš se.
Dojem,že si na něco stěžuje z jeho knih nemám. Ne tedy že by to byla nějaká idyla,ale tohle jsem nezaznamenal.![]:)](//common4.poradna.net/images/smiley/evilsmile.gif)
Nyní se chystám číst (asi popáté) Druhé město od M. Ajvaze :)
Šílený jsi,to jest všeobecně známo
Nejhorší na tom je, že jsem si svého šílenství vědom![]:)](//common4.poradna.net/images/smiley/evilsmile.gif)
Což v konečném důsledku na věci nic nemění
Zřejmě ne. Být magorem /a uvědomovat si to/ je ovšem povzbudivé. Něco jako lucidní snění, pro magory vyšších řádů pak migrace do alternativních realit.
Vdaka Bohu tento rok uz nie, ale v minulosti som si v balicku nasiel napriklad aj tohto kripla.
Pred rokom sa ti este nieco snazili nieco naznacit, tento rok uz nie
To nebolo pred rokom. Ale to je jedno, podstatne je, ze som okoliu zatrhol nakup kniznych prekvapeni mizernych kvalit a od tej doby mam klud. Zatial.
Kniha vzdy potesi. Uz len ten pocit, ze to zabalili namiesto hadzania do hlavy...