loading...
Jsou zobrazeny jen nové příspěvky. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Myslíte si, že Islám je pro Evropu skutečnou hrozbou? Islam ne. Pomateni fanatici ano. Bez ohledu…
merlouska 08.01.2015 11:25
merlouska
Tak se stav na pouhy jeden tyden, rad ti ukazu jak to vypada, kdyz uz jsou prakticky vsude. (klidne…
CoCoChanel 08.01.2015 11:29
CoCoChanel
Myslíš, že podobné problémy neřeší například v USA (v okrajových čtvrtích některých měst)? Ale tam t…
JR_Ewing 08.01.2015 11:54
JR_Ewing
• Velmi jasne rozumim co jsi napsal, ale to je jen globalni pohled. Podivej, ale nezavisle ano? •…
CoCoChanel 08.01.2015 12:14
CoCoChanel
No, a v USA se neprodává hašiš, ale Kokain a Heroin. Ale společné jmenovatele jsou stejné a islám me…
JR_Ewing 08.01.2015 12:44
JR_Ewing
Ale zas si musíš uvedomiť, čo za ľudí spôsobuje tento problém v USA. Nie sú to síce moslimovia, ale…
Efos 08.01.2015 17:22
Efos
Počkat, takže afičani se v podstatě nemohli rozvíjet jenom proto, že nechtěli a protože jsou primiti…
JR_Ewing 08.01.2015 17:47
JR_Ewing
v případě JAR ještě déle Konkrétněji, prosím. Apartheid nebylo otroctví.
Dale Cooper 08.01.2015 21:18
Dale Cooper
Ne, apartheid nebylo otroctví. Ale žít v JAR jako běloch muselo být velice příjemné, když všechnu po…
JR_Ewing 09.01.2015 06:23
JR_Ewing
Takže teď se podle tebe černochům v JAR nebo Zimbabwe žije dobře ? Když už jim tedy ti bílí hnusáci…
Araneus84 14.01.2015 10:12
Araneus84
Když je terorizuje náčelník, prodává je do otroctví jinému kmeni, je to v pořádku. Když jim bílý muž…
Dale Cooper 14.01.2015 15:36
Dale Cooper
Jsem četl, jak v Zimbabwe probíhalo to "osvobozovani" od nadvlády bělochů... Davy černochů vtrhli na…
Araneus84 14.01.2015 15:58
Araneus84
Můžou za to bílí. Kdo také jiný, ne? Oni jsou jen chudáčci, kterým je jen ubližováno.
Dale Cooper 14.01.2015 16:02
Dale Cooper
Je nebo není jim ubližováno - není podstatné. Je to přece jenom jejich země, ne? To snad jenom křesť…
IQ37 14.01.2015 18:43
IQ37
Je to přece jenom jejich země, ne? Však jo, ať si tam žijí a vládnou jak umějí; ale ať si tam taky…
Dale Cooper 14.01.2015 19:07
Dale Cooper
ať si tam taky zůstanou a nenatahují pazoury Chápeš, že tohle je dvojsečná zbraň? Kolonisté v minul…
IQ37 14.01.2015 19:21
IQ37
A když teď mají ty zdroje ve svých rukách, co s nima dělají? Šlapou po nich a sedí na bobku stejně t…
Prasak 14.01.2015 20:21
Prasak
Jenže oni je nemají ve svých rukou. A i kdyby - aby po nich nešlapali a neseděli na bobku, tak jim j… poslední
IQ37 15.01.2015 01:21
IQ37

Tak se stav na pouhy jeden tyden, rad ti ukazu jak to vypada, kdyz uz jsou prakticky vsude.
(klidne si na to vemu volno)
Potom budes psat alespon o necem, o cem opravdu neco vis, podstatny rozdil je "MYSLET" a "VEDET."

Nepocitaje, ze vetsina naboru na DJIHAD jde primo pres mosquée, mesity.

"Dneska od rana, uz jim par MESIT vypalili, divit se nedivim: "

Chudaci mistni, celej zivotmakaji, jezdijou v autech z 80 let, a muslimani v novych autech, prevazne 4x4, hlavne zeny nepracuji, berou jenom pridavky které zde nejsou zrovna malé, mladi deli bordel a toto vsechno plati danovy poplatnici, oni jen nici.
Dule na ulici je jedna FR masna na 4 HALAL masny, clovek uz si nemuze ani jit normalne nakoupit.

http://www.lepoint.fr/societe/villefranche-sur-saone-explosion-criminelle-devant-un-restaurant-pres-d-une-mosquee-08-01-2015-1894877_23.php

Myslíš, že podobné problémy neřeší například v USA (v okrajových čtvrtích některých měst)? Ale tam to s islámem má málo společného. Společným jmenovatelem ale je nezaměstnatnost (a téměř žádná šance práci sehnat), nízké vzdělání (a ztížená cesta k němu) a v podstatě celková frustrace mladých lidí. Oni nevidí žádné východisko pro své nudné životy, tak dělají bordel. Jakékoli útoky (jedním či druhým směrem) zvyšují frustraci a vzájemnou nevraživost a dělají situaci jen horší. A zatímco ona frustrovaná mládež v podstatě nemá co ztratit, my toho můžeme ztratit docela dost.

• Velmi jasne rozumim co jsi napsal, ale to je jen globalni pohled.

Podivej, ale nezavisle ano?

• Tady (FR ne CZ), nejde o priklad ale fakt. Mladi, si praci nehledaji, protoze videlaji vice prodejem HASIE, tady to prodavaji na kazdem rohu.
Vek, techto dileru, je okolo 13-17 Let.
Uz o tom byly i reportaze, a samy rekli, rodice se o me nestaraji, ja si delam co chci a na prodeji hasise si vydelam az 10 00- 15 000 Euro mesicne na co bych pracoval.
Diky dire v systemu, dokud nemaji 18Let, nemuzou a nejsou zato trestani, nebo alespon hned. Na ne je opravdu system slaby.
• Veznice, zde nazivaji v preklade centrum dovolené. Ted ukazovaly MARESEILE, kde vezni si davali fotky na FACEBOOK s balikem penez v ruce a fotky i momo areal veznice. Samy uvedly, mi si v KSEFTECH pokracujeme i tady.
(85% globalni populace veznice, jsou prave lidé muslimanské komunity)
Muslimanky nepracuji vubec a né kvuly trhu prace, ale kvuli nabozenstvi.

V kazdém pripade, jde o problem EDUKACE a IMIGRACE, zase je NE-logické jed nekam kde prace neni a pak kricet, nemam praci, to neni trosku logicke ne?

Divej "JR EWING", uz jsem videl, jak ses zastaval i tech homosexualu a tak, ty budes a ses tak hodnej kluk a takovych je potreba a kazdy by mel byt takovy, ale bohuzel, nekdy se to aplikovat neda...

No, a v USA se neprodává hašiš, ale Kokain a Heroin. Ale společné jmenovatele jsou stejné a islám mezi nimi není. To je to, nač se snažím ukázat, že je blbost řvát islám do plynu. Islám je vedlejší, pro některé krycí zástěrka. Ty problémy, které jmenuješ reálně existují a je to špatně a je s nimi třeba něco dělat. Umět postihovat lépe zločinnost mladistvých, tresty musí být výchovné a odrazující zároveň a sociální systém musí zohledňovat takové faktory (u nás se to dlouhodobým nezájmem a schováváním takto neřeší problém vyloučených lokalit a ghet). Ať si pro mě za mě nepracují z přesvědčení, ale proč by jim to tedy měl platit sociální systém. Každý, kdo chce od státu pomoct v nouzi také musí projevit snahu (jakkoli třeba střednědobě neúspěšnou) tu situaci změnit. Vzdělávat se, aktivně si hledat práci, zkoušet to na volné noze.

Ale zas si musíš uvedomiť, čo za ľudí spôsobuje tento problém v USA. Nie sú to síce moslimovia, ale väčšinou sú to ľudia patriaci k inej rase- černochom. Musíš si proste problematiku uvedomiť z rasového hľadiska, nie furt tie tvoje žvásty o sociálnom zabezpečení. Čo preboha tým černochom bráni žiť si rovnaký život ako ostatní bieli Američania? Sakra, veď černochom (či skôr mulatom) je už aj prezident, tak na aké rasové znevýhodnenie sa majú čo vyhovárať? Problém je v tom, že to majú zakódované hlboko v génoch. Čo čakáš od rasy, ktorých najväčším vynálezom bol možno oheň a za vrchol svojej vlastnej kultúry dosiahli tancovanie okolo ohňa polonahí? Že sa zrazu v inom prostredí začnú správať ako rodení Európania, ktorí sú v evolučne ďaleko pred nimi? Medzi ľudskými rasami je sakra veľký rozdiel a ani ich prevýchovou im ich prirodzené chovanie neuprieš.
Samozrejme, nájde sa veľa vzdelaných Afroameričanov s dobrým zázemím a európskym myslením, ale to je skôr výnimka, vzhľadom na početnosť celej rasy mizivé percento, určite ich nie je väčšina ako sa nám to Hollywood a rôzni humanisti snažia podložiť.

Počkat, takže afičani se v podstatě nemohli rozvíjet jenom proto, že nechtěli a protože jsou primitivní rasa. A já si dosud myslel, že to je pro to, že byli předmětem obchodu vyspělejších civilizací v podstatě od starověku, ale do celé afriky otrokářské režimy zavedli až ti nadřazení evropané, velké množství pozabíjeli přímo v Africe, část odvezli do Ameriky. Tím vlastně pomáhali tříbit a vzkétat jejich barbarské kultůře směrem k naší civilizaci. A dělali to v podstatě do poloviny minulého století, v případě JAR ještě déle. Tak díky za vysvětlení.

Takže teď se podle tebe černochům v JAR nebo Zimbabwe žije dobře ? Když už jim tedy ti bílí hnusáci nevládnou ?

Co jsem tak sledoval poslední dění, tak to moc pravda není...
Já vím, dle tvé argumentace, nejdřív za to mohla jejich kultura, prostředí, bla, bla, že žili jako zvířata, že bílí jim nepomáhali a neměli na ně pozitivní vliv, pak za to mohli bílí, že žili jako zvířata a teď když si vládnou sami a žijí jako zvířata za to taky ještě pořád můžou bílí. Level: logic master.

Závěrečnou příkladnou argumentaci kmenem o několika desítkách max stovkách kusů jednotlivců, kteří mají jednoho náčelníka/šamana, který jim vládne a říká, co přesně mají dělat jsem také asi moc nepochopil, cos tím chtěl říci. Tím si vlastně sám potvrdil, že primitivním kmenům/lidem musí někdo vládnout pevnou rukou jinak se chovají jako zvířata a kdyby to nebyli kolonizátoři, byl by to někdo z jejich středu.... demokracie v primitivních kmenech prostě nefunguje.

Když je terorizuje náčelník, prodává je do otroctví jinému kmeni, je to v pořádku. Když jim bílý muž vládne, je to špatně. JAR byla na kontinentě nejrozvinutější zemí, v minulém století tam nějaká genocida, zotročování (černých bílými) neprobíhalo. Ano, měli apartheid. Zato nyní tam zpívají ptáčci, svítí sluníčko, všichni se mají rádi a pravda s láskou tam ze všeho a všech jen prýští. Nebo ne? Ne? Kdepak udělali soudruzi chybu?

Jsem četl, jak v Zimbabwe probíhalo to "osvobozovani" od nadvlády bělochů...
Davy černochů vtrhli na farmu, pokud tam nalezli farmáře, kteří včas neuprchli, tak je ubili, ubili i všechny černochy, které tam našli, protože najednou to nebyli "otroci vykořisťovaní bílými farmáři", nýbrž kolaboranti s hnusnými bělochy :)) , pobili dobytek, něco si upekli, zbytek nechali zhnít a táhli hledat další farmu, kterou by osvobodili.
Že by tam někdo zůstal a snažil se něco pěstovat nebo chovat, to nehrozilo.
A najednou tam z neznámého důvodu vypukl hladomor. Ku*va, kdo by tohle mohl předvídat. Taková šílená souhra náhod. To se proti nim muselo vyloženě něco/někdo spiknout. :-D

Je to přece jenom jejich země, ne?

Však jo, ať si tam žijí a vládnou jak umějí; ale ať si tam taky zůstanou a nenatahují pazoury. Zdroje tam mají.

snad jenom křesťané mohli šířit svoje náboženství mečem, ohněm a syfilidou

Středověk. Středověk, ne současnost. Hovořme o minulém století, jeho dejme tomu druhé polovině.
Ono nyní se třeba s obdivem vzhlíží např. k Mayům, k antické civilizaci. Myslíš, že tito nebyli řezníci?

ať si tam taky zůstanou a nenatahují pazoury

Chápeš, že tohle je dvojsečná zbraň? Kolonisté v minulosti a kapitalisté v současnosti vykořisťovali a vykořisťují tyhle země. Šlo vždy právě o ty "zdroje". Takže správně bys měl hřímat: Svině kapitalistické, pryč z jejich zemí... :-)

O starověkých civilizacích si samozřejmě nedělám iluze, ale dělali asi to, co v té době dělali i ostatní.
Ono to vlastně platí i dnes, jen "bílým bohům" se nějak nelíbí, když to dělá někdo jim. Tohle muselo přijít...

Jenže oni je nemají ve svých rukou. A i kdyby - aby po nich nešlapali a neseděli na bobku, tak jim je vezmeme, aby jim to tam zbytečně neleželo? Doteď tomu tak bylo a je. Kampak se poděla ta huba plná demokracie, svobody pro všechny? Proč chce někdo rozhodovat za někoho jiného? Není to snadné.

Zpět do debat Přispět do debaty Nahoru

loading...