Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Zábavná pyrotechnika etc..

Co je na ní zábavného? A pro koho?

Jsou dva, Jouda a Nejouda. Jouda koupí za tisíc rachejtle, Nejouda je lakomější, chytřejší, chudší (dosaď cokoliv). O půlnoci vylezou před hospodu, Jouda odpaluje a kouká, Nejouda kouká. Kdo má větší zábavu?

Nikdy jsem nepochopil lidi, kteří jsou ochotni za tohle vyhodit byť stovku. Před chvíli v nějaké reportáži hlásil nějaký prodejce, že průměrný nákup je za 1500 ::)

Jestlipak by ti Nejoudové neměli být považováni za zloděje. Neplatili, vidí totéž co platiči a pohodlněji. Neriskují utržené paprče a slepeckou hůl. Taková analogie "zlodějů na Živě", jak jsou redakcí považováni useři s AdBlockem.

Šťastný rok 2015 všem. A přežijte Silvestra ve zdraví, pokud se budete účastnit.

:puff::beer:

Jsou zobrazeny jen nové příspěvky. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Koukám, tady by za to nikdo prachy nevyhodil, ale s parchantama vylepenýma za oknem na to čumět budo…
Redsnake 31.12.2014 10:22
Redsnake
s parchantama vylepenýma za oknem na to čumět budou Příště zatáhneme žaluzie a nevytáhneme paty z d…
Dale Cooper 01.01.2015 18:52
Dale Cooper
Si čučte na co chcete, aspoň pak ale nekafrejte. Když je to na Silvestra, tak o nic nejde. Jindy se…
Redsnake 01.01.2015 20:11
Redsnake
Snad ti nezvedá tlak, že ti na to někdo čučí zadarmo? :-P
Prasak 01.01.2015 20:21
Prasak
Já nepetarduju. Mě zvedaj tlak vaše důchodcovský řeči :-P Bydlím v Praze a už je tu klid. Bouchalo…
Redsnake 01.01.2015 20:24
Redsnake
Pointa threadu je někde jinde než "důchodcovská zapčklost". Ve slově "zábavná". A o tom, že třeba s…
L-Core 02.01.2015 10:58
L-Core
No, já mám pocit, že prasknutí cévky z přehnaného rozčilování skutečně hrozí úplně někomu jinému, ne… nový
Redsnake 02.01.2015 12:05
Redsnake
Tak to jsem klidný. Já jen reagoval na tvé info o zvedajícím se tlaku :-D nový
L-Core 02.01.2015 12:31
L-Core
To já se o lidi nestarám, ať bouchají co chtějí, pokud to má pěkné světelné efekty, tak se klidně i… nový
Mnauik 03.01.2015 10:54
Mnauik
Co-petarda-to-blbec.html poslední
hynajs 06.01.2015 10:30
hynajs

Koukám, tady by za to nikdo prachy nevyhodil, ale s parchantama vylepenýma za oknem na to čumět budou. Existuje na to krásnej termit : Freeloader... (něco jako vyžírka)

Já proti pyrotechnice nemám, bouchám teda rád jinak a jinde, na místech k tomu určených. A je pravda, že idioti co odpalují pyro na perónech a podobně patří do squadry debilů. Ale když si někdo bouchá venku, rozumně, v blízkosti vlastních paprčí, je mi to úplně u zadele. Kde berete sílu řešit cizí chujoviny? Jak babky na náměstí...

Já nepetarduju. Mě zvedaj tlak vaše důchodcovský řeči :-P

Bydlím v Praze a už je tu klid. Bouchalo to včera, teď občas něco menšího. Nic hroznýho. Jo, psů a zvířat je mi líto, ale holt je to jednou za rok.

Jak jsem psal výše, na perón, pod nohy lidem a podobně to nepatří, ale jináč mi přijde, že to trochu dramatizujete...

Zpět do debat Přispět do debaty Nahoru