Zábavná pyrotechnika etc..
Co je na ní zábavného? A pro koho?
Jsou dva, Jouda a Nejouda. Jouda koupí za tisíc rachejtle, Nejouda je lakomější, chytřejší, chudší (dosaď cokoliv). O půlnoci vylezou před hospodu, Jouda odpaluje a kouká, Nejouda kouká. Kdo má větší zábavu?
Nikdy jsem nepochopil lidi, kteří jsou ochotni za tohle vyhodit byť stovku. Před chvíli v nějaké reportáži hlásil nějaký prodejce, že průměrný nákup je za 1500
Jestlipak by ti Nejoudové neměli být považováni za zloděje. Neplatili, vidí totéž co platiči a pohodlněji. Neriskují utržené paprče a slepeckou hůl. Taková analogie "zlodějů na Živě", jak jsou redakcí považováni useři s AdBlockem.
Šťastný rok 2015 všem. A přežijte Silvestra ve zdraví, pokud se budete účastnit.
Koukám, tady by za to nikdo prachy nevyhodil, ale s parchantama vylepenýma za oknem na to čumět budou. Existuje na to krásnej termit : Freeloader... (něco jako vyžírka)
Já proti pyrotechnice nemám, bouchám teda rád jinak a jinde, na místech k tomu určených. A je pravda, že idioti co odpalují pyro na perónech a podobně patří do squadry debilů. Ale když si někdo bouchá venku, rozumně, v blízkosti vlastních paprčí, je mi to úplně u zadele. Kde berete sílu řešit cizí chujoviny? Jak babky na náměstí...
Příště zatáhneme žaluzie a nevytáhneme paty z domu, abychom náhodou neměli něco z něčeho, co jsme neplatili.
Si čučte na co chcete, aspoň pak ale nekafrejte. Když je to na Silvestra, tak o nic nejde. Jindy se zas tak nebouchá. Z toho děláte problém jak Brno..
Snad ti nezvedá tlak, že ti na to někdo čučí zadarmo?
Já nepetarduju. Mě zvedaj tlak vaše důchodcovský řeči
Bydlím v Praze a už je tu klid. Bouchalo to včera, teď občas něco menšího. Nic hroznýho. Jo, psů a zvířat je mi líto, ale holt je to jednou za rok.
Jak jsem psal výše, na perón, pod nohy lidem a podobně to nepatří, ale jináč mi přijde, že to trochu dramatizujete...
Pointa threadu je někde jinde než "důchodcovská zapčklost". Ve slově "zábavná". A o tom, že třeba s větší chutí se podívám na ohňostroj, za který jsem nedal (na rozdíl od Joudů) ani korunu
Pozor na cévku, infarkt dovede sklátit i mladého
No, já mám pocit, že prasknutí cévky z přehnaného rozčilování skutečně hrozí úplně někomu jinému, než mě:)
Tak to jsem klidný. Já jen reagoval na tvé info o zvedajícím se tlaku
To já se o lidi nestarám, ať bouchají co chtějí, pokud to má pěkné světelné efekty, tak se klidně i podívám. Respektuji jak většinu, která nic nekupuje, tak menšinu, která chce oslavit nový rok a ukončit ten starý ;)
Co-petarda-to-blbec.html