Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Zábavná pyrotechnika etc..

Táta mě tím kdysi bavil, když jsem byl dítě. Tehdy mi to přišlo strašně zajímavý. (pochopitelně jsem jen koukal, jak odpaluje on z dostatečné vzdálenosti)

Chápu, že je hrozně kůůl, když přesně v půlnoci vypálej úplně všichni všechno. Kolikrát to první 2 minuty i vypadá zajímavě. Problém je v tom, že (obzvláště na sídlištích apod.) jsou lidi schopní s tím dělat bordel do dvou do rána a to mě trošku s....

Co mi vadí ještě víc, že to vietnamci (korektně "pochybní" prodejci) prodávaj malej děckám dva měsíce do předu a ty s tím dělaj akorát bordel.

Mimo specializované obchody bych pyrotechniku povolil prodávat až tak od půlky prosince (do konce roku).

Taková analogie "zlodějů na Živě", jak jsou redakcí považováni useři s AdBlockem.

Na mobilu jsem AdBlock neměl. Tedy dokud jsem nenavštívil Živě (odkazem z gůglu, už nevím, co jsem hledal). Protože na Živě zřejmě neumí ani základy v PHP (nebo JS, nebo v čem to tvoří), nejsou schopni detekovat, že jsem na mobilní platformě. Kdyby měli třeba nějaký naprosto základní kurz programování stránek, nepřehrávali by userovi na mobilním připojení 60MB velkou videoreklamu, která se navíc (po vyčerpání FUP) zasekne a nejde ani vypnout, ani zapnout, ani nic jiného (musel jsem se vrátit na googlu a následně mi vyskočila znovu). Oni (a podobní neumětelové) jsou důvod, proč ten AdBlock vůbec mám (ne, že bych tam byl často). Třeba kdyby uměli použít hlavu, mohli by mít míň keců na ostatní a naučit se vytvářet weby. :-)

Taky všem hezkého silvestra, přežijte to ve zdraví a opilí! (Jak na nový rok, tak po celý rok) :-D

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat