Zdravím všechny "vinaře" , no nechci tady zakládat novej trejd, tak to písnu sem. Prostě a jasně - scháním dodavatele, velkododavatele vína Cheers 2L v pet flašce do 25,-Kč. Hodně s mladou jedeme na víně, navíc tu na rekonstrukci areálu mám nějaké zedníky,co také "doplňují tekutiny", a kupujeme u číňanců (čína/vietna - nec), ale za draho. Vloni nám zachutnalo Sklepní Tajemství, tak se mi podařilo vygooglit velkoobchod a tam objednat paletu (po25,-/2L pet) s dopravou zdrama - směšná cena, kdybych to nalil do odparky(destiláku) a chtělo se mi tím zabývat, tak z toho vyprodukuju hóóódně moc dobrý pálenky za hubičku..., jenže než na to došlo, tak jsme to přes léto zkalili... Napodzim nám zachutnalo Cheers - 2L pet, za 39 - 48,-Kč, cena podle číňance - v Praze, Žatci, Chrudimi. Je mi jasný, že to kupujou někde v českým velkoobchodu taky do 25,- , ale nemůžu ten velkoobchod nijakým způsobem (Net, Z.Stránky,reklamy...) najít.
Přeci nebudu stát s dodávkou celej den před jejich krámkem (co má navíc "nad sebou nukleární zář" - rockeři vědí...) a čekat až pojedou někam pro zboží.... To mě dost nebaví... Nevíte prosím někdo o velkoobchodu s tímto vínem Cheers 2 L pet , kde by se to dalo objednat? Mám ŽL, sice na výrobu speciální elektroniky, ale dosud to žádnému dodavateli masa nebo vína nevadilo. Děkuji za každý typ, Alfi.