Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Vaše obľúbené jedlo

U mně jednoznačně kvalitní maso z krávy - a je fuk zda tatarák, nebo klasický steak na medium (rare ani well done nemusím).

Tatarák je jasný - s vejcem, solí, pepřem, sladkou paprikou, jemně nasekanou cibulí a jednou tajnou tekutou přísadou (která však není dochucovadlem). Doplněno středně propečenými topinkami a výlučně kvalitním českým česnekem.

Co se týká steaků, nemusí to být jen svíčková, můžu třeba i "méně kvalitní" roštěnec, nebo flank steak z pupku. Doplněno bagetkami s bylinkovým máslem, nebo americkými bramborami.

Nejím to často, ale když už, tak už. :-)

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat