Já na DPD nedám dopustit, PPL už je trochu horší, ale taky dobrý. Ale je to jako všude - o lidech. Zažil jsem tam už několik řidičů a většinou spokojenost. Do práce nám pořád chodí nějaké balíky - několikrát týdně a tak když mezi tím mám nějaký soukromý balík, tak vše probíhá v pohodě. Jednoho řidiče jsem si vycvičil tak, že volá několik minut předem a pak když je před vraty, tak jen prozvoní - já jsem spokojen a on také, že mě nemusí nikde nahánět a čekat.
Ze začátku také PPL řidič posílal SMS, což jsem ze začátku vítal, bylo to něco neznámého.
Taky se mi u PPL líbí ty jejich partnerský místa - u nás třeba prodejna tabáku a novin a nebo také mountfield.
Ale občas co prohodíme pár slov, tak s penězma na tom moc dobře nejsou. Všechno mají navíc hlídané přes terminál, takže vedení ví v kolik balík předali atd.
Nejvíc mě naštvala pošta, od té nám přišlo několikrát něco a vždy problém- v baráku ani nebyli, nebo se nesnažili nás najít. Schránku sice nemáme, ale u schránek jsou zvonky a tam naše firma je. Nikdo nikdy nezvonil a já musel jet večer na poštu a balíku se domáhat.