Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem PPL

Neviem, cim to je, ale u nas v meste uz asi 10 rokov kraluju vodici UPS. Nechapem ako sa im to podarilo, ale doteraz vsetci, co vozili (cca 5) boli vsetko prijemni ludia, nikdy nebol problem sa s nimi dohodnut, zavolat im, tovar donesu az ku dveram (hoci vraj maju tiez nariadenie len po prve zamknute dvere)...atd.
Naproti tomu mi nosia veci z DPD, Geis, Posta...na ostatne prepravne si uz spomenut neviem a tam je vzdy problem. Bud pride nervozny alebo este lepsie arogantny vodic, neochotny cokolvek pre vas spravit navyse, odmerany, ze tovar vam hodi k noham, alebo stroh oznami, ze on hore vytahom nejde, pretoze bude cakat dole...tak im to dam obcas vyzrat a necham ich tam cakat aj 10min, ked som nasraty. Unikatom je vodic DPD, ktory mi pred cca 6 rokmi, ked zacal jazdit namiesto povodneho (ten bol super, strasny pohodak a dalo sa s nim dokonca pokecat) odmietol dat svoje cislo, ze on to robit dlho nebude (jazdi doteraz) a parkrat mi klamal, ze uz mi neprevezme balik lebo nie je v meste (stal som za nim na krizovatke raz dokonca a volal mu). Proste debil.
Vzdy je o ludoch, ale fakt mi je divne, ze UPSka dokaze zamestnavat tak prijemnych vodicov a ostatne spolocnosti nie (cest vynimke vodicovi DPD pred par rokmi).
Edit:
Aby som sa ich trosku aj zastal robota to lahka nie je. Minimalne u DPD a UPS pouzivaju vodici svoje vlastne auta, nie su internymi zamestnancami spolocnosti, su to zivnostnici. Rezim je pomerne prisny, planovanie tras, pocet zastavok a minutaz naplanovana a viem si predstavit ako sa im takyto itinerar zacne rucat, ked tu jeden meska minutu, tamten nie je doma a chce dorucenie poobede a pod. Normy z ustredia su dost prisne a castokrat vidiet, ze uz toho maju plne zuby. Obeduju na pumpach alebo v aute za pochodu, dostat sa s dodavkou v meste, ktore je preplnene a nebodaj niekde zaparkovat je casto nemozne. Policajti su casto dementi, sam som videl ako pokutovali vodica za zastavanie pri predavani balika alebo za vjazd do zakazu...cize ziadne pochopenie, ze nemal, kde zaparkovat, ze sa tam musel dostat a ze ide len predat balicek...hm neviem, ci by som chcel byt vodicom takehoto auta.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat